Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 okutulmasın bence gerek yok onun yerine daha çok fizik göstersinler. sonra evrim var evrim yok saçma manasız tartışmalara da girmez böylece "baaane" diyip geçer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 sora bütün çocuklar küçük birer ardeth olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 bizim zooloji profunun söylediği laf 'evrimle alakalı 100.000'i aşkın araştırma varken karşıtı sadece 3 görüş var, araştırma demiyorum görüş diyorum' olmadığı savunan bilimsel belge yok. hakkaten yok. tartışılacak bir kısmı kalmamış birşey tartışılıyor. matematiğe inanmıyorum ben 'flghk' dicem bundan sonra rakamlara gibi birşey bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 olmadığını kanıtlayan bilimsel belge olmadığı için zaten evrim teorisi diye bişey var. eğer öyle bir belge olsaydı e'si bile olmayacaktı ama var ve tartışılıyor ehe az ekleyeyim: senin o düşüncen de yanlış aslında baya evrim teorisi şu ana kadar üretilmiş teorilerden bizi en çok ikna edebilecek (sunduğu bulgularla) teori olduğu için bu kadar önemli. ama bu teorinin de kör noktaları var ve gerçekten %100 kanıtlanmamış bir şey. demek istediğim asla din ne diyorsa odur susun lan, değil. aksine bambaşka bir bilimsel teori de çıkabilir evrim teorisine rakip olarak. böyle bir ihtimal var. çok süper uzun bir süreç var şurda, biz 21.yüzyılda yaşayan belirli kısıtlı işlevleri olan ezik varlıklarız ve her şeyi kanıtlayabilecek bir noktaya henüz gelmedik bu bilinci yitirmezsek ilerleyebiliriz aksine, evrim teorisine karşı gelen yok artık bu kesin doğrudur hadi inanalım diyecek olursak; bu teoriyi de dogmalaştırmış oluruz bu da bizi karşı çıktığımız dogmaların karşısında ters köşeye yatırmış olur. Kabataslak fikirler edinebilmek için "dünyanın en güzel öyküsü" okunabilir edit2: yazarken genel olarak big bang teorisini düşünmüştüm ben ama temel olarak aynı kategorideler ve dediklerim hala geçerli sayılır :p epey benzer konular zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Verlure Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 evrim okutuluyo nasıl okutulmuyor hemde 5 sayfa resimsiz kuşe kağıda baskı, cidden 7.sınıfta ve lise 2de var bu konu ayrıca 4-5 dede fen dersinde geçiliyor üstünden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reddiye Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Fin said: evrim ogretiliyor ya aslinda biyoloji hocasinin ateistlik seviyesine bagli ruya guneyli'ye slmlar <3 rüya güneyli evt soyadını çok düşünmüştüm sdf başka hoca yoktu sanırm ibnisinada muhammed vardı bide Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 evrimi okutacaklarına mf'lere matris'i lineer cebiri falan ayrıntılı ayrı bir ders olarak versinler. en azından bi işe yarasın. evrim diye ders mi olurmuş? çok saçma nan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 abı ole değil, haftada 4 saat evrilip yıldızlı pek iyi olmıycaklar. biyolojide anlatılsımı dıye işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 ahuahuahuah yok biyolojide de bunun yerine matris metod falan anlatsınlar.. aslında din kültürü, vatandaşlık falan artık lisede gereksiz ne varsa (mesela ilk başta felsefe vardı aslında lan.. din kültürü bile işe yarar felsefe yanında) silip yerine matris metod falan koyacaksın. 20sene sonra güney kore gibiyiz alimallah! evrim mevrim boş işler bunnar. boş işler derkene, evrim var. ok. ama olup olmaması seni beni değiştiren ya da etkileyen bir şey değil. farkına bile varmıyoruz zaten varlığının.. boşverin gitsin.. ama matrix dediğin öle değil. ahanda bak ödev yapıyorum excel, matlab açıp. bayağı faideli.. kassan evrimi bile kanıtlarsın belki matrixler ile.. ama evrimle matrixi kanıtlayamazsın darwin'im benim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 okutulmasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 nedense evrim tersten okutulsun mu diye okudum lan? dedim. okutulmasina okutulsun da anlatan hocanin bile kafasi o rahatlikta olmicag icin sorun olabilir ta en basinda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Nae Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 Okutulmasın Okutulamazda zaten Evrimin en koyu savunucuları bile birer birer yok böle bişi diyip pes ederken. Bunu nasıl kesinliği ıspatlanmış bilimsel bir gerçek diye çocuklara anlatacaklar ki. Evrim adı altında bir teori var içeriği de budur. Darwin şöle demiştir böle demiştir. Böle oldugunu idda etmektedir. Şeklinde bir dersin içerisinde bahsedilebilir buda ancak bir dersin bir konusundan fazlasını almaz. Keza buda zaten yapılıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 Okutulmasın. Ucundan gösterdikleri halde kafası basmıyor insanların maymundan geldik sanıyolar. Bi de ayrı ders olursa şenlik var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aramil Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 anketi hazırlarken bile şartlandırmışsın kendini. o yüzden katılım, sana birşey ifade etmeyecektir. dolayısıyla klavyemi senin için yıpratmayacağım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 okutulmasın demiş miydim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 fizikte okutulmasın ozaan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar