dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 Wispy said: Hayat zor yahu. ve de eğlenceli değil. sıkıcı bir iğrençlik abidesi işte.
Cthulhu Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 kasiyerle takılan fakirlerin evinde internet var da patiye mi giriyorlar lan lololol
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 acaip.. çok sıkıcı lan. bi de mevsim değişti ya.. o da var tabii
Osuran_boga Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 shipitducy said: o deil de ´bizim bi arkadas kasiyer´ delikanli olsana pis kasiyer getireceksin tabii 1kurusu yok kasiyer değilim.erkeklerde kasiyerlik yapıyor biliyorum ama ben değilim.büyük konuşmayayım ama yapacağım son meslek. CthuLhu said: kasiyerle takılan fakirlerin evinde internet var da patiye mi giriyorlar lan lololol komik değil:( çok zeki kişiler de var tanıdığım ama onlar da çok zor durumlarda yaşıyor.herkesin ailesi üniversite masraflarını karşılayamıyor ne yazıkki.biraz empati bir de 1 kr. a amma takmışsınız.1 kr yoksa kasiyer 5 kr verir adamsanız alır gidersiniz eşekseniz anırırsınız bu kadar basit.o market müdürü arkadaş doru sölüyosa helal olsun bu tür adamlardan 3-5 tane anca çıkar çünkü.haklısınız kasiyere bi kere asılsak nolur lan diyebilirsiniz.ama sizden önce 70 yaşında bi adam, ondan önce de memati kılıklı bi adam aynısını yapmışsa...aslında beklediğimden daha fazla düzgün cevap gelmiş şaşırdım :)
bansheee Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 Osuran_boğa said: bir de 1 kr. a amma takmışsınız.1 kr yoksa kasiyer 5 kr verir adamsanız alır gidersiniz eşekseniz anırırsınız bu kadar basit.o market müdürü arkadaş doru sölüyosa helal olsun bu tür adamlardan 3-5 tane anca çıkar çünkü) olayı kişisel sataşmaya çevireceksek yazalım Aksine adamsan almazsın "versin 1 krş ya da 99.99 yazmasın"dersin hıyarsan "alır gidersin" dersin forumlarda.Ben esas işin bu 99.999 kısmındayım bööle bir gıcıklığa karşı yapılabilecek tek karşı hamle de 1krş istemek bulamadıklarında kıllık çıkarmak oluyor haliyle(artık üst kattan mı bulur bankada mı bozdurur orası kendi tercihi)
kitana Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 hakaret etmediği sürece , kusura bakmayın efendim demekten başka çare yok. müşteri memnuniyeti çok önemli sonuçta ; ama cidden zorlarsa fazla ben girerdim açıkçası.
Osuran_boga Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 banshee senin anlamadığın yada kafanın basmadığı (evet bende biliyorum kabalaşmayı ne yazıkki) fiyatları orda çalışanların koymadığı.neden gidip müdüre dayılanmıyosunuz mesela ki o da koymuyor fiyatı.marketin sahibini bulup azarlasanıza gücünüz yetiyorsa.ama yok ben gücüm yeteni yerin dibine sokarım sonrada vatandaşlık görevimi yaptım derim diosan canın saolsun.
Farinal Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 bahçeşehir migrosda bi kasiyer vardı aman tanrım! fena
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 UrsusMaritimus said: EN kötüsüde sürekli değişime gelen müşteriler bişide diyemiyosun ( züccaciye ve hediyelik eşya mağazası ) bi konsol takımı alır ondan sonra tam 6 defa gelip değiştireni biliyorum.Bişide diyemiyosun tüketici hakları var. Katılıyorum. Pederin işi giyim üzerine mağazacılık yani. Arada giderim dururum işin başında ama yok yani çekilir çile değil. Arkadaş elbiseyi kullanmışsın aradan aylar geçmiş ve elbiseyi bi yere takıp yırtmışsın bariz. Dönüp diyor ki hadi bunu değiştirin. Değiştirmezsen başın şişiyor çünkü bunu yapan insan zaten çirkefin önde gideni oluyor. Zor gerçekten zor hizmet sektörü.
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 mediamarkt'tan bişey aldıgınız da kasiyer "fiş fatura farkeder mi?" diye soruyor. farketmez, fatura olsun! derseniz...
Öne çıkan mesajlar