Vingthor Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 buyrun. ubisoft'un alt şirketlerden biri yapmış. edit: bayada iyi olmuş. çıkabilir misin artık oyun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 emek var dicem de yapsınlar tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kane&Lynch Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 güzel olmuşta ana karakterin tipini sevmedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 oha dizisini yapsınlar bari... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aramil Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 gayet güzel olmuşta ben de ana karakterin tipini uygun bulmadım. Aslında senaryo da bin bir türlü entrika çevirmek için müsait. Bakarsınız devamı gelir :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 ana karakter bence oyundaki karakterin babası... Bu hikayenin sonunda baba gg olacak gibi... Sonra ona nazaran daha ana karakter tipli genç velet geçecek... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pronoit Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 abi yanilmiyorsam rönesansta geçiyor ve italya da. eğer böyleyse normal oyundaki tipler. o dönemin tamamı kayıptır gözümde bir nevi 80 ler gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sylian Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 Dizisini ya da filmini yapsınlar ya, harbiden çok güzel olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 Ac2 nin karakteri ezio zaten. oda daha genç bu filmde. satrançta yenilen eleman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
batuhan Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 Beğendim güzel yapmışlar.Cidden dizisi bile olur.Pazarlama reklam çalışmasını tebrik etmek lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 Cidden çok güzel olmuş. Bu arada tam çıkış tarihi belli mi AC 2 'nin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pronoit Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 adam gibi dizisi yapilsa cok feci ezer yalnız izlince fark ettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeawee Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 evet dizisini yapsalar baya iyi olur 3-4 sezon gider Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 $ık olmuş, şu anki eleman da bariz baba işte abi, velet skill kasıye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 bu tür filme uyarlamalarda film kökünden kopar ya. burada negzel pekişmiş film oyunla. sahneler falan tam oyundan gibi duruyor. çok güzel olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar