|Joker| Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 1 Druid, 1 Hunter 80'den sonra. Oturdum Dorf Warrior kasiyorum. Hav ar yaa diyerek dolanıyorum, fıtı fıtı charge atıyorum. 2 parca heirloom %20 exp + 1 heirloom Axe + 1 heirloom haste trinketle 1 gün 15 saat played ile 50 oldum. Bakalım bundan sorası nası gidicek :D. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-all Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 kasması problem olmasa priest, en güzel healer, baydım zaten dps oynamaktan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 20'nin ötesine kasmadığım 3 class var: mage, priest, warrior. Hatta en vahim olanı warrior, max 11. levela kadar kastım aslkjhbnlka Bi süre önce warrior oynamak istiyodum, tanklarım falan diye, sonra ayımın gear'ı kalitelileşti biraz daha alıştım. Yine de aoe tanklarken ağlıyorum diye gittim paladinimi kasmaya başladım, o 54 şu an, onu devam ettiririm. Ama sıfırdan kassam warrior yine de sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar