raq Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 Suan ki şartlarda yeni bir char kassanız hangi class olurdu.Neden ?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pesimistyler Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 Hunter oynuyorum ve seviyorum, ama baska bi char acsam druid acardim. Hosuma gidiyor sekilden sekile girmeleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rikkie Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 selam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nalorifein Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 Shaman efektleri karizma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sildarine Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 druid kastım gathering için kus formunda toplayıcılık super. Eğlenceli ve cok yönlu aynı zamanda. Druid ac herbalism ve skinning kas 20 level e kadar bayıyo ama ondan sonra zevklenıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kyaltie Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 Alt char olarak Human paladin kasıyorum. Şu an ne kassam diye düşünsem gene Human paladin olurdu herhalde. Gayet kolay kasılan ve zorlamayan classlardan bir tanesi. Race'den gelen %10 bonus exp. da kebap gibi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 Raceden bonus exp gelmiyor yalnız, bonus rep geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kyaltie Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 deadwoll said: Raceden bonus exp gelmiyor yalnız, bonus rep geliyor. Evet repmiş şimdi gördüm :S Ben bonus exp veriyo diye seçmiştim pehh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EVIL_DeaD Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 human pala güzel chardır itemler adam gibi duruyor en azından üstünde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kyaltie Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 Zaten bide Night Elf var Human dışında itemlerin adam gibi üzerinde durduğu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phae Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 Elemental Shaman, Rogue, Mage görsel olarak beni tatmin eden classlar. Ama açsam şu an priest açarım. İnanılmaz zevk alıyorum offense ve defense bir arada oynamaktan. Survive kasıp, kastırıp çat diye offense'e destek vermek..*NERDGASM* ..çok haz veriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 Kesinlikle Paladin (Blood Elf). IMBA. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phae Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 arcane said: Kesinlikle Paladin (Blood Elf). IMBA. You best be jokin', naga. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hozceri Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 bugünlerde ban falan mı oldu millet balon cogalmıs bi anda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 Phae said: arcane said: Kesinlikle Paladin (Blood Elf). IMBA. You best be jokin', naga. sk100 şaka yapmaz ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phae Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 hozceri said: bugünlerde ban falan mı oldu millet balon cogalmıs bi anda Phyxantar gibi dostun varken düşmana ihtiyacın olmaz. Sinir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaap Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 Alliance for whining 14 years old. Horde for real pros. Orc Bm hunter iyi gider. B.Elf pala iyi gider. Troll Enhancement shaman iyi gider. Tauren Boomkin druid iyi gider. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skroce Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 Orc yada Tauren Saman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 troll shaman kasardim, cunku troller cok komik, shaman cok eglenceli. undead magei hic oynamamis olsaydim (yani ilk defa aciyo olsaydim yine undead mage acardim) warlock kesinlikle acmazdim, stupid retarded magewannabes rougle acmazdim, gergin. accaksam ama undead acardim tauren hunter acabilirdim, cok komik cunku. ki var tauren hunterim. druid acabilirdim, tauren yine ofc. druidlere acaip ganklendim hep icimde kalmislardi. warrior healer falan kovalamazdim onlar nerd isi. paladin zaten neden hordea geldi, ticari cikarlarina kafam girsin blizz. bu arada her ne acarsam acayim horde acardim, cunku alliance is gay. /watch?v=KcOuaF7_dCU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hozceri Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 blood elfler bizdemi sizdemi ki ally gay oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skroce Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 hozceri said: blood elfler bizdemi sizdemi ki ally gay oluyor aha bel alti vurdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 5 senedir mage oynadigim icin artik saglikli dusunemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 Shaman Mage Rogue Warrior WoW'daki en keyifli 4 class, shaman gerçi 2 ay öncesine kadar saç baş yolduruyordu ama bırakınca özledim male dranei olmasına rağmen shamanım QQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 Bende bu aralar arkadaşın dediği gibi Orc Hunter açmayı düşünüyorum veya BE Paladin de olabilir. Bakıcez artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leira Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 Ne oynamayı sevdiğine göre değişir? ama ben alttan alttan HACI HANGİSİ OVERPOWERED söyleyin de açayım !!!11 havası sezdim :P Paladin aç herkesi döv. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar