Masticore Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 0yunlara girmeye calıştıgımda no response from server yazısı alıyorum. Genelde denediğim oyunların %70'in giremiyorum bu yüzden ama başkaları giriyor rahatlıkla .Bu sorunu başka yaşayan varmı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 Sapıttı benim client, oyundayken de yapmaya basladı bu sorunu son patchden sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 Evet aynı şey benimde başıma geliyor. Tüm arkadaşlarım oyunda ben giremiyorum. (İşletim sistemim Vista) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 başka topic'in içine yazmıştım buraya'da kopyalıyım. Asıl sorun şu said: Beyler oyun search ettik'ten sonra hangi oyuna girersem gireyim asılı kalıyorum ve not response yazıyor sonunda. Bir sürede internet kesiliyor ne bir siteye giriyor nede başka birşeye. 3-5 dak bekledikten sonrada düzeliyor neden oluyor bu sorun ? 2 pc var. Birinde çözdüm sorunu windows firewall'dan ayarlarıyla oynuyaraktan (win 7'de ) ama (Xp) olan pc'de bir türlü çözemedim (firewall ayarları win7 kadar detaylı degil) nasıl düzeltebilirim ? not: win7'de çözdüm diyordum hala oluyor arada ama daha az. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Araştırdım yabancı forumlarda da bu problemi yaşayanlar var. Ancak nasıl çözdüklerini bilemiyorum. Bu arada bugün oyun sırasında bilgisayar kapandı tekrar girmeye çalıştığımda aynı sinir bozucu mesajı görünce 2-3 dakika sürekli denemeler sonucunda başardım. ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenge Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Tüm firewall/antivirüs hedelerini kapayıp dene.Benimki öyle düzeldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenjuro Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 yokmu bunun çaresi naptıysam olmadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenge Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Düzelmemiş..Ara ara yokluyo hala illet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Robert_Poche Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 win7 rulaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Sorunu buldum sanırım. Kötü bir DNS adresi ayarlı kalmış, şimdi düzelttim normale döndü gibi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar