Gaap Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 Sorum basit (artık Ardeth biyoloji bilgisini konuşturuversin) Lugol çözeltisi neden bitki hücrelerinde neden çekirdeği boyar? Ve çekirdeğe nasıl nüfuz eder? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 ne bileyim ben boya kataloğu muyum. akşam bakarım kitaptan ama yoksa intertten araştıracan :p hem zaten ben artık fizikçiyim sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guden Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 lugol çözeltisi nişastayı mor renge boyadığı için bitkilerin yaprak ve kök hücrelerinde bazende yanılmıyorsam genç hücrelerdeki lökoplastları belirginleştirir. genelde yanlış hatırlamıyorsam hücre çeperini görmek için lugol kullanılıyor, hücre çekirdeği içinse metilen mavisi kullanılıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 bende bunu arıyordum paylaşım için teşekkürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frantic Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 guden said: lugol çözeltisi nişastayı mor renge boyadığı için demeye gelmiştim ama Ardeth said: ne bileyim ben boya kataloğu muyum. ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar