Killer Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 konuyu detaylı anlatmıycam özel. facebookmail.com dan gelen bi kaç tane mail var.kimin attığını bulmam lazım.şu halde gözüküyor mail adı [email protected] nasıl bulabilirim kimin attığını.başka veri de yok elimde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
necmi Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 o mail adresini facebookta maille bul kısmından arat ozaman bulursun Edit:yok facebookta baktım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 -- moved topic -- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 eğer gerçekten facebook'tan gelmişse mesaj (mail'in header'ına bakarak anlayabilirsin), o zaman mail'i facebook atmış demektir. kimden geldiğini anlaman diye bir şey söz konusu değil.. ayrıca facebook'tan bana gelen maillerin formatını inceledim şimdi.. hep aynı. şöyle görünüyor: notification+octjyt=6@facebookmail.com koyu alan facebook'un senin kullanıcın için yarattığı bir tür id ve sana facebook'tan gelen her mesaj, zaten bu id'yi kullanarak, aynı adresten geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 şimdi durum şöyle bana gelmedi mesaj.başkasına geldi kimn attığını bulmaya çalışıyoruz. o id'den öğrenebilir miyim?gerçi atanın adını biliyorum fake adres açmış da çıkmaz sokak heralde?fake adresden atıldı zaten.of ben neyi arıyosam fds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 o id atana ait değil zaten, maili alana ait. maili alan baksın, facebook'tan gelen her mail'de aynı id vardır. yani siz bu işi unutun =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 DH ciler atmıştır.sen üzülme toplarız paticik kahvesini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 bulursan sana 1 kola benden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yetemenk Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 çok önemliyse go to savcılık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hergonan Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 Fistan said: bulursan sana 1 kola benden benden de bi ferrari. o mail bulunmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 CSI : Paticik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar