Killer Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 konuyu detaylı anlatmıycam özel. facebookmail.com dan gelen bi kaç tane mail var.kimin attığını bulmam lazım.şu halde gözüküyor mail adı [email protected] nasıl bulabilirim kimin attığını.başka veri de yok elimde
necmi Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 o mail adresini facebookta maille bul kısmından arat ozaman bulursun Edit:yok facebookta baktım
Ractamainus Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 eğer gerçekten facebook'tan gelmişse mesaj (mail'in header'ına bakarak anlayabilirsin), o zaman mail'i facebook atmış demektir. kimden geldiğini anlaman diye bir şey söz konusu değil.. ayrıca facebook'tan bana gelen maillerin formatını inceledim şimdi.. hep aynı. şöyle görünüyor: notification+octjyt=6@facebookmail.com koyu alan facebook'un senin kullanıcın için yarattığı bir tür id ve sana facebook'tan gelen her mesaj, zaten bu id'yi kullanarak, aynı adresten geliyor.
Killer Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 şimdi durum şöyle bana gelmedi mesaj.başkasına geldi kimn attığını bulmaya çalışıyoruz. o id'den öğrenebilir miyim?gerçi atanın adını biliyorum fake adres açmış da çıkmaz sokak heralde?fake adresden atıldı zaten.of ben neyi arıyosam fds
Ractamainus Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 o id atana ait değil zaten, maili alana ait. maili alan baksın, facebook'tan gelen her mail'de aynı id vardır. yani siz bu işi unutun =)
fir3blad3 Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 DH ciler atmıştır.sen üzülme toplarız paticik kahvesini
Hergonan Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 Fistan said: bulursan sana 1 kola benden benden de bi ferrari. o mail bulunmaz.
Öne çıkan mesajlar