nameless Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 WPF kullanarak basit bir todo list uygulaması kodladım. Tepkiler doğrultusunda daha sonraki versiyonlarda değişiklik yapabilirim ya da kaynak kodlar üzerinde siz de oynama yapabilirsiniz. WPFToolkit ile verdiğim uğraş iyi sonuç verseydi xlinq kullanacaktım ama olmadı. umarım .net 4.0'da halledebilirim. http://todolist.codeplex.com
nameless Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 toc yaptığımdan değil aklıma geldi diye yazdım eheh
nameless Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 registry'ye key eklemeyi merak eden varsa yeni versiyonda startup'ta çalışma seçeneğini ekledim. biliyorum çok merak ediyodunuz yeni özellikleri asdasf
nameless Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 yeni versiyonunu çıkarttım. hayırlara vesile olur inşallah. windows widget olarak da değiştirebilirim ilerleyen zamanlarda.
reyou Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 kaynak kodu yokmu panpa? acip ogrenelim bizde :) ticari amacli diyosan bilmiyorum tabi
nameless Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 source code sekmesinde duruyor panpa. filehandler, registryhandler ve win32 diye çok cancis üç tane library bile var <3
Öne çıkan mesajlar