kermit Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 ayarlasanızda ben gelmesem olazmı ? çok güzel olur lan hadi siz buluşun bende sizi satayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 Bence gökalp onlar buluşsun seni çağırmasınlar daha bi farklı deneyim olur ne bileyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 OKAAAAAAAAAAAY! WHAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAT? YEAAAAAAAAAAAaaaaaaaaaaaaaaaaaa neyse iyi geceler home boyz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 Dartanian said: Bence gökalp onlar buluşsun seni çağırmasınlar daha bi farklı deneyim olur ne bileyim. ben gitmiycem zaten çağırsalar ne çağırmasalar ne lazmısın gece 12 sen sonra devrelermi yanıyo ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 Yok olm sen şimdi çağırılıp gitmezsen satış koymuş oluyosun.Onlar çağırmazsa onlar sana satış koymuş oluyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 o zaman 4 farklı grup ayarlıyoruz istanbul izmir ankara adıyaman bu 4 şehirde olan arkadaşlardan izmir ve ankara beni çağırmıyo diğer 2 si çağırıyo. beni çağırmayanlara "vayyy satıcılar.sattınız ulan pezevenkler" diye mesaj yazıyorum diğerlerinide arayıp dünyanın en büyük yalanı olan (cidden çok işe yarayan bi yalandır bi yere geç kaldığınızda yada satıcağınız zaman ) "abi babam eve gelicekti anahtarı yokmuş evde benden başkada kimse yok beklemek zorundaydım" diye bi yalan atabilirim. çok süper olur ha. hadi yapalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 Ulan hep o yalanı kullanıyorum.En son durumu abarttım birazcık neyse arda bey olmayalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 7 kasım istanbuldayım. olası lan parti tarihi bence herkezin vizesi bitiyor falan. 15'ine kadar istanbuldayım. lan parti iyigüzelolur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 NEREYE BİTİYO VİZELER BAYRAMDAN ÖNCE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 ya ben af öğrencisimde bana vize yok. dönem sonunda 4 tane sınav hakkım var. normal öğrencilikten kolay. ezmode siz çalışın vizelere falan. eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 7'sinde benim vizelerim başlıyor, ne bitmesi =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 bizimde 7sinde başlıyor aslında. ben vize falan girmediğimden (: löbentle konuştum onunda yedisi gibi bitiyormuş vizeler. ordan güç alarak söylemiştim herkesin bitiyor diye. ne biliym gelip ağzıma sıçcaksınız ): Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar