kermit Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 ayarlasanızda ben gelmesem olazmı ? çok güzel olur lan hadi siz buluşun bende sizi satayım.
Dartanian Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 Bence gökalp onlar buluşsun seni çağırmasınlar daha bi farklı deneyim olur ne bileyim.
kitana Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 OKAAAAAAAAAAAY! WHAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAT? YEAAAAAAAAAAAaaaaaaaaaaaaaaaaaa neyse iyi geceler home boyz
kermit Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 Dartanian said: Bence gökalp onlar buluşsun seni çağırmasınlar daha bi farklı deneyim olur ne bileyim. ben gitmiycem zaten çağırsalar ne çağırmasalar ne lazmısın gece 12 sen sonra devrelermi yanıyo ?
Dartanian Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 Yok olm sen şimdi çağırılıp gitmezsen satış koymuş oluyosun.Onlar çağırmazsa onlar sana satış koymuş oluyo.
kermit Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 o zaman 4 farklı grup ayarlıyoruz istanbul izmir ankara adıyaman bu 4 şehirde olan arkadaşlardan izmir ve ankara beni çağırmıyo diğer 2 si çağırıyo. beni çağırmayanlara "vayyy satıcılar.sattınız ulan pezevenkler" diye mesaj yazıyorum diğerlerinide arayıp dünyanın en büyük yalanı olan (cidden çok işe yarayan bi yalandır bi yere geç kaldığınızda yada satıcağınız zaman ) "abi babam eve gelicekti anahtarı yokmuş evde benden başkada kimse yok beklemek zorundaydım" diye bi yalan atabilirim. çok süper olur ha. hadi yapalım
Dartanian Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 Ulan hep o yalanı kullanıyorum.En son durumu abarttım birazcık neyse arda bey olmayalım
Vingthor Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 7 kasım istanbuldayım. olası lan parti tarihi bence herkezin vizesi bitiyor falan. 15'ine kadar istanbuldayım. lan parti iyigüzelolur
Dartanian Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 NEREYE BİTİYO VİZELER BAYRAMDAN ÖNCE
Vingthor Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 ya ben af öğrencisimde bana vize yok. dönem sonunda 4 tane sınav hakkım var. normal öğrencilikten kolay. ezmode siz çalışın vizelere falan. eheh
Spidee Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 7'sinde benim vizelerim başlıyor, ne bitmesi =)
Vingthor Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 bizimde 7sinde başlıyor aslında. ben vize falan girmediğimden (: löbentle konuştum onunda yedisi gibi bitiyormuş vizeler. ordan güç alarak söylemiştim herkesin bitiyor diye. ne biliym gelip ağzıma sıçcaksınız ):
Öne çıkan mesajlar