Tarist Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2002 Var mıdır dinleyen?En çok hangi şarkılarını seviyosunuz?Gecenin(sabahın) bu saatinde sorulcak sorumu demeyin cevap verin :) Benim favorilerim;'Hollow Years','Metropolis-Part 1','Wait For Sleep','The Silent Man' ve 'Pull me Under'. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2002 ben innoncence faded misunderstood(kesinlikle favorim) peruvian skies pull me under strange deja-vu we the glass prison derim ..[hline]EagleEye, 07 Ağustos 2002 17:34 tarihinde demiş ki: Benden önce mesaj atan herkezin forumlardan banlenmesini talep ediyorum (forum temizliği açısından) :P (no offence) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Beavis Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2002 ya bana pek hoş gelmiyo Dream Theater.Metallica'yı tercih ederim.[hline]Beavis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2002 The Silent Man +4 :)[hline]Ferencz Bathory Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2002 misandırstuud tu liv forevır speys day vest dı killin hend[hline]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2002 Dream Theater deil ama Liquid Tension Experiment three minute warnming i şimödi parça parça indiriyom son iki part kaldı hayranım... eroin etkisi yapıyo falla :P Ama DT den sorarsan, sırf Sturm için sana Finally Free derim :)[hline]i am a freak!!! π Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ascraeus Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2002 vardır dinleyen çaldıkları ıslık bile mevcut bende eheue en iyi şarkıları da Hell's Kitchen ,Bombay Vindaloo ve Voices tır kanımca[hline]You're once again surrounded by a brilliant white light.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tarist Mesaj tarihi: Nisan 23, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2003 hell's kitchen a change of seasons another day takıntı olmaya başladı.. he up bi de ehe o zamanlar populer degildi dt galiba :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Nisan 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2003 the dance of eternity misunderstood glass prison[hline]In the rays of the sun, I am longing for the darkness... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khirsah Mesaj tarihi: Nisan 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2003 2 şarkısını biliom Caught in a web A change of seasons:rock:[hline]Blood never ends without the power of wisdom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Nisan 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2003 A Change of Seasons, Home Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Caranlothwen Mesaj tarihi: Nisan 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2003 Bende bir tek images&words albümü var.ç Oradana en sevdiğim şarkı Another Day... Çok güzel bir şarkı Yavaş,hüzünlü,elektor gitar da çok güzel... images words benzeri bir albümleri var mı? Alamyı düşünüyorum bütün albümlerini de iyilerini önce alayım :)[hline]Ast Bilak Parbilakir, Suh Tangus Moipiar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Nisan 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2003 scenes from a memory (metropolis part-2) albümünü aldım ve hastası oldum[hline]so much to live for so much to die for Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Nisan 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2003 Cautgh In A Web Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Nisan 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2003 The mirror lie erotmania The great debate Dance of eternity fatal tragedy take the time pull me under space-dye vest hollow years ohoo hepsi ya hepsi :D[hline]KHaRoN The clash of honor calls to stand when others fall Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Nisan 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2003 learning to live bizm okul kasdav da çaldı da ehhe[hline]Ferencz Bathory Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Nisan 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2003 finally free ve one last time i değişmem niye kimse dememiş anlamadım walla[hline]...save me from the nothing I've become... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Nisan 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2003 said: Othranx, 24 April 2003 18:37 tarihinde demiş ki: finally free ve one last time i değişmem niye kimse dememiş anlamadım walla[hline]...save me from the nothing I've become... scenes albümüne hastayız dedik ya yetmiyo mu ;)[hline]so much to live for so much to die for Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Nisan 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2003 tmm cnm yani senden başka kimse=)[hline]...save me from the nothing I've become... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Nisan 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2003 said: Bathory, 23 April 2003 23:14 tarihinde demiş ki: learning to live bizm okul kasdav da çaldı da ehhe[hline]Ferencz Bathory çalamadı desem:)[hline]Experience My Dead Side Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Demise Mesaj tarihi: Nisan 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2003 said: Beavis, 23 August 2002 14:43 tarihinde demiş ki: ya bana pek hoş gelmiyo Dream Theater.Metallica'yı tercih ederim.[hline]Beavis Sen git öL direk bence... Nese bende bi kaç sarkı söliyem bari.. Fortune in lies Under A Glass Moon The Ystejam A Change Of Season[hline]Benim Gökyüzümsün..Karanlık ruhum,yanan bedenimsin...En nefret ettiğim yanım,taptığım ruhsun..Çıkmak istemediğim kaoslarda önümdeki tek engelsin..öLümün sıcak nefesinden gelen o eşsiz çağrıyı geri çevirmemi sağlayan tek ve SON varlığımsın... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ryan Mesaj tarihi: Nisan 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2003 finally free , the silent man , space-dye vest , fatal tragedy[hline][i]Did I punish you for dreaming? Did I break your heart and leave you crying? Don't you ever dream of escaping...[i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Nisan 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2003 Through her eyes konser kaydı. Bİ dakka şimdi düşündüm de baksana ne acaip. Through her eyes konser kaydı. Gözlerinin içinden konser kaydı. Yani anladınmı. Annadınmı Hahah. Hah. eee... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Nisan 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2003 Wait for Sleep, Home, Pull me Under. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sacros Mesaj tarihi: Nisan 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2003 birkaçı hariç bütün şarkıları güzel ya...[hline]®© Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar