zlorwf Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 Sonra internete bağlancan=) Modemi tanıtmanızda gerekiyor ayrıca hatırlatıyım=)[signature][hline] My entire life passes before her eyes.. Aşk ve pilav böceği Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
555 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 zhuahu çok zekisin zlorwf ya..[signature][hline]we are the youth of the nation TEŞHİRCİ TİKKY TUĞÇEGÜL Zlorwf'u çok seviyorum! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crane Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 Arkadaslar, kullandiginiz ethernet kartlarinin markalari nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrBomb Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 said: sanerixx, 06 Temmuz 2004 21:36 tarihinde demiş ki: bak yapacagin şey şu aarayacaksın kablo şirketini, ethernet kartımı değiştirdim ayarlarıma reset atın diiceksin, 15 saniyede halletcekler, budur. abicim işe yaramıyo ya. bende aynı problem yakın zamanda olmuştu kablo ip'm sürekli takılıyodu. utv ye tel açıp belki 10 kez ip mi deiştirdim işe yaramadı. önceki msjımda anlattığım şekilde ethernet kartını makinadan söküp makinayı kapattıktan sonra çözüldü olay[signature][hline]a.k.a "bay bomba" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 sanerix saol işe yaradı. bu kadar ufak bi iş olabileceği aklıma gelmemişti çünkü geçen sefer böyle bişeye ihtiyaç duymadan deiştirmiştim. gerçi internet feci yavaş oldu nedenini anlamadım. temiz xp yüklemiştim daha. sanırım wormlerin kurbanı oldu hemen.[signature][hline]Arnie "Artxed" Civardagezer MISCHIEF. MAYHEM. SOAP. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
555 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 benimki de düzeldi (nasıl yaptıımı bilmiyorum=) ama inanılmaz yavaş ya..[signature][hline]we are the youth of the nation TEŞHİRCİ TİKKY TUĞÇEGÜL Zlorwf'u çok seviyorum! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 bende de çok yavaştı. modemi fişe takmadan önce temiz windows kurulumunun üstüne sp1a yükledim. sonra windowsupdate falan filan...[signature][hline]Arnie "Artxed" Civardagezer MISCHIEF. MAYHEM. SOAP. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar