knoxville Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 odada iki bilgisayar var teki win98se teki winxp. winxp'ye format attım geçende şimdi nete bağlanmaz oldu. bi ayar eksiği mi yapıyorum anlamadım. win98 yüklü olan bağlanıyo. xp yüklü olan bağlanmıyo nerde yanlış yapıyo olabilirim?[signature][hline]Arnie "Artxed" Civardagezer MISCHIEF. MAYHEM. SOAP. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EarS Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 modemin fişini çıkarıp tekrar takmayı denedin mi[signature][hline]-Oh my God,I found a penny. -You bastard. Cicio Bor-Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 150 kez denedim yok olmuyo. hasbinallah ya delirecem.[signature][hline]Arnie "Artxed" Civardagezer MISCHIEF. MAYHEM. SOAP. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrBomb Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 ethernet kartını pci slotundan tamamen çıkar, kablo modemden gelen kabloyu da ethernet kartından çıkar, bilgisayarı tamamen kapat, sonra herşeyi tekrar tak. bende olmuştu geçenlerde. ip takılıp duruyodu ethernet yüzünden[signature][hline]a.k.a "bay bomba" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 başka bi slot'a takiim bazen böyle denyoluklar yapabiliyo tabi. bi de şu usb olayı varmış onu da biri açıklayabilir mi?[signature][hline]Arnie "Artxed" Civardagezer MISCHIEF. MAYHEM. SOAP. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 kablonetten sorun olamaz mı yani büyük ihtimalle öyle bişidir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Core Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 ya bende de ayni sorun var ve kesinlikle win xp de ethernet kartimi tanitamadim!!! acaba windowsun guvenlik nedeniyle yaptigi bir olay mi? dediginiz gibi ayni makine ayni ethernet karti win 98 de tikir tikir calisiyor! her turlu slot degisimi, kablo modem restart, modem takili degilken bilgisayari acma,vs, vs.. ama olmadi! nedenini yada cozumunu bilen varsa yaziversin suraya. sirf bu yuzden 2 aydir win 98 kullaniyorum. xp yi ozledim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 utv'den olamaz çünkü zaten aynı hattı win98 olan makinede kullanabiliyorum. unknowntr'nin olayı işte bendeki de. çıldırmaya az kaldı =P bi ayarı mı var ben bulamadım...[signature][hline]Arnie "Artxed" Civardagezer MISCHIEF. MAYHEM. SOAP. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrBomb Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 ip takılma problemi olduğu kesin. anakart markanızı yazın ikiniz de, belki sorun ondadır[signature][hline]a.k.a "bay bomba" [Bu mesaj -MrBomb- tarafından 05 Temmuz 2004 22:13 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 daha önce bağlanıyodu sonradan zırvaladı a7n8x deluxe var[signature][hline]Arnie "Artxed" Civardagezer MISCHIEF. MAYHEM. SOAP. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
streamon Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 acaba baglandida sen masaustunda baglandiignda simge goster sıkkını secmedinmi yada xp yi kurarken ag baglantilarimla ilgili bir hata mi yaptin ??? yada modem suurcu yada donanimsal bir sorunmu oldu yada ....sen abi utv den aldigin baglanti sayfana bak iste hani ip i yazdiginda cikan modem ansayfasi.....orada ki degerlerden sana cins gelen seyler varmi ....yani hani signal status olayi 28 -23 olmali falan....tikkat !!! :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 neresinde hata yapmis olabilirim ki? wizard cikiyo zaten otomatik. ordan da dsl or cable modem 'i seciyorum. ya daha önce calisan sey simdi calismiyo..[signature][hline]Arnie "Artxed" Civardagezer MISCHIEF. MAYHEM. SOAP. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 my network places > setup network bla bla.. (sol kolonda) bunu sana uygun olacak şekilde tekrar yap[signature][hline]God created the earth in six days, on the seventh he rendered. @ui ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] ek$i | DevianArt | Eve-Online | K.O.C. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Core Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 ben win xp de karti tanitamiyorum. tanitsam zaten nete baglarim. bir turlu tanimiyor. her turlu driver denedim ol-mu-yor!!! bende asus p4t-e var. ethernet kartim ise surecom ep-320x-s1 ha birde dipnot olarak en son win xp kurulumunda bu networ ozellikleri falan hic cikmadi karsima.eskiden win xp kurulumunda otomatik ayarlardi butun network ayarlarini falan. [Bu mesaj UnKnownTR tarafından 06 Temmuz 2004 00:12 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 umudu kestim ben artik. bi de win98 yükliip denicem.[signature][hline]Arnie "Artxed" Civardagezer MISCHIEF. MAYHEM. SOAP. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Core Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 ya dur hemen pes etme vardir konu hakkinda azda olsa bir bilgisi olan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 ethernet kartının sürücülerini yüklemezen internetti görmeyecektir ![signature][hline]Her Avcı Avını Tutkuyla Avlar . Bense Ötesinde Bir Av Yaparım . Adonis 1 lvl 32 Assasin [Bu imza zgrw tarafından 06 June 2004 01:36 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 LOL olm gelemiom size walla hala şirkete gidip geliom eki eki naapmışın sen yaa[signature][hline] A Ferrari is a dream, two Ferraris are paradise while three Ferraris are just too good to be true ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 zgrw heralde bana yazmadın onu oğuz sıyırmama az kaldı benim[signature][hline]Arnie "Artxed" Civardagezer MISCHIEF. MAYHEM. SOAP. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkansis Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 Senin başına gelen olayın tıpkısının benzeri banada oldu. Modemi EThernetten bağlayınca internal ip görüyor ve kesinlikle internete çıkamyorsun. KAblo ana serverından o aylık seni Ethernetten bağlanan kullanıcı olarak kaydetmiş olması lazım , ama XP ile girince giriş izni vermiyor. Modemin USB den takılabiliyorsa yani Motorola surfboardlardansa bir müddet bu durum geçicidir , geçene kadar usb den kullanabilirsin.[signature][hline]www.scuniverse.com www.scuniverse.com/forum Ayrton Senna is not dead Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 arkansis şu olayı biraz açsana =)[signature][hline]Arnie "Artxed" Civardagezer MISCHIEF. MAYHEM. SOAP. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 ayrıca modemim en eski verilen surfboard3100 usb'den nasıl bağlanır bu?[signature][hline]Arnie "Artxed" Civardagezer MISCHIEF. MAYHEM. SOAP. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
555 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 aynı sorun kesinlikle deli olucam yaa.ethernetten bi bok olmuyo,usb den de çalışmıyooo =( napıcam?? bide winme wardı onu geri yüklesem sorun çözülür mü?[signature][hline]we are the youth of the nation TEŞHİRCİ TİKKY TUĞÇEGÜL Zlorwf'u çok seviyorum! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arc Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 bak yapacagin şey şu aarayacaksın kablo şirketini, ethernet kartımı değiştirdim ayarlarıma reset atın diiceksin, 15 saniyede halletcekler, budur.[signature][hline]There's no place like 127.0.0.1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
555 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 sonra nolcak?[signature][hline]we are the youth of the nation TEŞHİRCİ TİKKY TUĞÇEGÜL Zlorwf'u çok seviyorum! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar