Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

bilgisayar nete bağlanmıyor (kablo)

knoxville

Öne çıkan mesajlar

ya bende de ayni sorun var ve kesinlikle win xp de ethernet kartimi tanitamadim!!!
acaba windowsun guvenlik nedeniyle yaptigi bir olay mi?
dediginiz gibi ayni makine ayni ethernet karti win 98 de tikir tikir calisiyor!
her turlu slot degisimi, kablo modem restart, modem takili degilken bilgisayari acma,vs, vs.. ama olmadi!
nedenini yada cozumunu bilen varsa yaziversin suraya. sirf bu yuzden 2 aydir win 98 kullaniyorum. xp yi ozledim..
Sosyal ağlarda paylaş

acaba baglandida sen masaustunda baglandiignda simge goster sıkkını secmedinmi yada xp yi kurarken ag baglantilarimla ilgili bir hata mi yaptin ??? yada modem suurcu yada donanimsal bir sorunmu oldu yada ....sen abi utv den aldigin baglanti sayfana bak iste hani ip i yazdiginda cikan modem ansayfasi.....orada ki degerlerden sana cins gelen seyler varmi ....yani hani signal status olayi 28 -23 olmali falan....tikkat !!! :D
Sosyal ağlarda paylaş

ben win xp de karti tanitamiyorum. tanitsam zaten nete baglarim. bir turlu tanimiyor. her turlu driver denedim ol-mu-yor!!!
bende asus p4t-e var. ethernet kartim ise surecom ep-320x-s1
ha birde dipnot olarak en son win xp kurulumunda bu networ ozellikleri falan hic cikmadi karsima.eskiden win xp kurulumunda otomatik ayarlardi butun network ayarlarini falan.

[Bu mesaj UnKnownTR tarafından 06 Temmuz 2004 00:12 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Senin başına gelen olayın tıpkısının benzeri banada oldu.

Modemi EThernetten bağlayınca internal ip görüyor ve kesinlikle internete çıkamyorsun.

KAblo ana serverından o aylık seni Ethernetten bağlanan kullanıcı olarak kaydetmiş olması lazım , ama XP ile girince giriş izni vermiyor.

Modemin USB den takılabiliyorsa yani Motorola surfboardlardansa bir müddet bu durum geçicidir , geçene kadar usb den kullanabilirsin.[signature][hline]www.scuniverse.com
www.scuniverse.com/forum
Ayrton Senna is not dead
Sosyal ağlarda paylaş

aynı sorun kesinlikle deli olucam yaa.ethernetten bi bok olmuyo,usb den de çalışmıyooo =(
napıcam??
bide winme wardı onu geri yüklesem sorun çözülür mü?[signature][hline]we are the youth of the nation
TEŞHİRCİ TİKKY TUĞÇEGÜL

Zlorwf'u çok seviyorum!
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...