çık artık allasen beklemekten yoruldum
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.
Left 4 Dead 2
steam den preorder edenlere demo baslamis, almayi dusnuyorum, var mi satin alip da demoyu goren?
2.04gb demosu ohyş
arkadaşlar aldılar. mis gibide oynuolar... ühüühühühühü
daha demosu çıktı yaa?
demoyu oynuyorlardır
şu demoyu nie zaten oynayacak adamların hizmetine sunuyorlarki ? Adam zaten almış oyunu. maksat bi an evel satmak oyunu. iyicene paragöz olmuşlar.
ahaha valve bi çılgın. daha dün yaptı bu olayı. arkadaşla beraber inidirioz biz. geçende TF2 yi bi saatliine 2 dolar yapmıştı :D. çılgın lan bunlar. demekki 24saat steamde olcan hacı.
abi çok büyük bir açlıkla bekliyorum, demo oynayanlar yorumları yazsalar da ona göre çıkmadan pre-order yapsam :D
cidden ağzımın suları akıyor yahu
ilk olarak bu kadar yeni şey geldi, oyun hala eskisi gibi dengeli mi?
cidden ağzımın suları akıyor yahu
ilk olarak bu kadar yeni şey geldi, oyun hala eskisi gibi dengeli mi?
l4d oynamadım ama oyun son derece keyifli, l4d 1 e göre çok daha beyeniyor insanlar genel olarak neden bilmiyorum.
Adrenaline shot here!
Artık sıkıldık, expert modda secondary ya da melee only yapıyoruz, bitsin demo devamı gelsin artıkın!
4 Kişi aldık biz, 33 dolara geldi indirimde yakaladığımız için, iyi oldu.
Adrenaline shot here!
Artık sıkıldık, expert modda secondary ya da melee only yapıyoruz, bitsin demo devamı gelsin artıkın!
4 Kişi aldık biz, 33 dolara geldi indirimde yakaladığımız için, iyi oldu.
boomer bombası gelmiş. atıın yere zombiler gidior ve o alanda kim varsa ona dalıor. örnek tanka attın dielim. gidip tanka dalıolar. ayrıca "shock" var oyunda. her bölümde 1 kere bulunabilior. ölen arkadaşını kaldırmak için. realizm die de bi mod eklenmiş.bu modda insanlar birbirlerini duvarların arkasından göremiorlar. sağda solda duran eşyaları çevreleri renkli bir şekilde göremiorlar. oyun nerdeyse hiç bir şeyi haber vermior. örnek, arkadaşa hunter atladı. kimsenin haberi olmuor.şu anda göze çarpan yenilikler
realism nası oynadınız demoda var mı
yok anlatılanlar
demo free for all olmus. pre order yapsanizda yapmasanizda demoyu indirebiliyormussunuz.
http://store.steampowered.com/app/590/
http://store.steampowered.com/app/590/
çok söylenen oldu herhalde. normalde preorder yapanlar oynayabiliyordu.
60 byte ile indiriyor lan insaf. of haftasonu çıkmam dışarı.
sorun senin baglantida muhtemelen. bende 2 mb/s ile indirdi masallah.
115 le çekiyor şu an. bas reseti çık :)
bizim okuldaki bağlantıdanmış ya. yükseldi şimdi sağlam çekiyor :)
demonun süresi ne zaman doluyor ?
ben almayı düşünmüyorum. öyle takılırım (:
ben almayı düşünmüyorum. öyle takılırım (:
17sinde oyun çıkıor...
demoyu oynadım geldim. laaaaaaaan hayvan eğlenceli bşi olmuş. vuruş hisleri, yeni zombi türleri, yeni "düğmeye bas-pussy rooma gir" olayları, yeni karakterler, yeni konuşmalar.... lan muhteşem lan. demoda hayvan gibi zevk aldım allah bilir fullde nolcak.
demoyu oynadım geldim. laaaaaaaan hayvan eğlenceli bşi olmuş. vuruş hisleri, yeni zombi türleri, yeni "düğmeye bas-pussy rooma gir" olayları, yeni karakterler, yeni konuşmalar.... lan muhteşem lan. demoda hayvan gibi zevk aldım allah bilir fullde nolcak.
gitarla zombi parçalamak(tu)
laglı oynadım biraz ama gene de eğlenceliydi iyi olmuş iyi.
laglı oynadım biraz ama gene de eğlenceliydi iyi olmuş iyi.
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
Öne çıkan mesajlar