Killer Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 benim örümceklerimde kavanozda böyle bi yaşama sahiptiler. yavrulamışlardı en son. tebrikler ayrıca süper olmuş.emeğe saygı +rep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 bence de güzel olmuş baya. ancak sillikondu köpük spreydi boyaydı derken hepten kimyasal atık kıvamına gelmiyor mu su :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 kullanılan malzemeler zararlı bir toksik madde içermiyor. canlılara zararsız. örneğin derz dolgusu içme suyu depoları için üretilenden falan filan. bu proje çok yakında tarih olmak üzere. 1.5 seneden fazla odamızı süsledi. çok yakında çok farklı bir dizaynda yeni bir akvaryum projesi ile karşınıza çıkacağım. bu sefer daha profesyonel daha göz alıcı olacak umarım. saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 bekliyoruz +rep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 güzel ama küçük yapcaksan şöyle oda boyutunda yapcan bi tane offs süper eğlence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horcrux Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 Benim hayalim evin zemini komple akvaryum ve icinde manta ray'ler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 hihi evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 manta rayleri geçtim eğer en alt kat olmazsan komşundan küfür yersin muhtemelen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar