solidhammer Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 4 gündür 57 kbytın üstüne çıkmıyo download test yaptım 457kpbs çıktı 512 bile değil daha önce 700 kbyte ı bile gördüm torrentte ama 4 gündür böyle 30 kere modemi resetledim hatta bugün bilgisayara format attım belki trojen virüs vs vardır diye düzelmedi. Benzer bir problem çeken varmı yada neden olabileceğini bilen ? 4440375 i arayıp arıza kaydıda bıraktırdım ama pek ümitli değilim kısa zmnda düzeltebileceklerinden -.- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 adslkota.ttnet.net.tr adresinden 15gb kota sınırını aşıp aşmadığına baktın mı? 15gb'ı aşınca, 512kb'e iniyor hızın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 15gb limitini asmıssın herelde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
solidhammer Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 hadi ya 65 gb indirmişim ben :P iide bu müşteri hizmetlerinde ki akıl küpü çalışanlar bunu niye sölemedi bana -.- saolun bilgi için bi sonraki ay düzeliyor dimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 toggie said: 15gb limitini asmıssın herelde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
solidhammer Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 Tamda borderlands çıktı be tüh bilsem saklardım kotayı artık 4 gün beklicez napalım :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 bu ne abi geç krallar gibi 1m/sınırsıza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
solidhammer Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 Hayır benim anlamadığım bize hiç böyle bi bilgi falan vermiyolar kampanya ya davet ederken adi adamlar ya bilmiyorum ama 400-500kbytle video izlemek ve bişiler indirmek acaip güzlde bu kota olayı kötüymüş -.- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 8mb'e kadar seklinde yazıyor kampanyalarda. sayfaların altına dogru da her kampanyada oldugu gibi önemli olan kısım en kücük fontta yazılı. haksız kullanımı onlemek amacıyla 15gb limitini astıktan sonra baglantı hızınız 512kbps'ye duser seklinde bi acıklaması var tarifenin. ama senin hatan telefonda anlasma yapmıs olman. aklında bulunsun bir daha telefonda sana bisey kabul ettirmek isterlerse sartlarını arastırır ve begenirsem kendim muracat ederim diyip kapat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 ben çatır çatır çekiyorum 750nin altına inmiyor maşallah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 8mbit 15gb var bende de, paso 20-30 gb indiriyorum unutuyorlar mı nedir indirmiyorlar bir türlü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 20 30 u ben 2 günde indiriyorum lan. hastalık haline geldi ama 512 ye indirticem, bu ne arkadaş... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar