Morgana Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 Arkadaşlar babam ödediği tel faturaları yüzünden beni evlatlıktan red etmek üzere :) Şu telsimin bi ara aylık 5 milyon internet olayı vardı... bilenler çok rica ediyorum yardımcı olsunlar... (Dağ başında oturduğum için ADSL ya a kablo yok :( )[signature][hline]W.M.
sharky Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 O GPRS üzerinden bağlantı idi yanlış hatırlamıyorsam. Yani aslında sen aylık Sınırsız GPRS iletişimine 5 milyon veriyorsun ( veriyordun ya da.. şu anda ne kadar oldu bilmiyorum ), ve sonra cep telefonun üzerinden internete bağlanıyorsun 2-3 aparat takıp.signature][hline]Q: How many IBM cpu's does it take to do a logical right shift? A: 33. 1 to hold the bits and 32 to push the register. [Bu mesaj sharky tarafından 07 Temmuz 2004 16:15 tarihinde değiştirilmiştir]
Cthulhu Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 devlet el koyduoolay bitti diye biliyordum..[signature][hline]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür..(chE) when a man lies he murders some part of the world Üstüne Şehir Örten Şehir Eğer Metalciysen Burası tam senlik!!
Morgana Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 arkadaşlar telsimle konuştum 50 milyon olmuş aylık ama sistem devam ediyo[signature][hline]W.M.
MrMedia Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 değmez bence , ama başka bir çaren yoksa seçim senin[signature][hline]I Love Lıv Tyler (Aşkım Liv için) BedaXa.Com IpAdresimNe.Com Matrix Code System
Morgana Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 ADSL de aynı fiyat... ve ben şu an dial up kullanıyorum heralde bundan daha hızlıdır...[signature][hline]W.M.
MrMedia Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 sandiğin kadar hizli değil GPRS[signature][hline]I Love Lıv Tyler (Aşkım Liv için) BedaXa.Com IpAdresimNe.Com Matrix Code System
Morgana Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 Ya dial up kadarsa yeter bana... Ama daha yavaşsa kötü :([signature][hline]W.M.
kiddo Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 Daha yavaş :( Hatta çok daha yavaş. Tam rakam bilemiyorum ama veri transfer hızı çok düşük.[signature][hline]Kido Süt ve Lahmacunları Damak zevkinize göre... MMMMm Nefissss.
inf Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 deli ediyor telsim gprs üzerinden bağlantı. Katil olursun.. 5 milyon olayıda kalmadı artık doğru.
Qui Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 Madem öyle 2348743958 geliyor faturalar geçsenize kabloya, adslye?[signature][hline]God created the earth in six days, on the seventh he rendered. @ui ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] ek$i | DevianArt | Eve-Online | K.O.C.
n0body Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 . edit : neyse gerek kalmadi :) [Bu mesaj n0body tarafından 07 Temmuz 2004 22:47 tarihinde değiştirilmiştir]
tamirci Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 aşırı yavaş gprs üserinden net ya çoka rk vardı yararlanan bizim[signature][hline]Gidiyorum hayattan,suların aktığı yönden,rüzgarın sevgi dolu okşayışından uzaklara uzaklara gidiyorum....
Öne çıkan mesajlar