wrasouja-gs Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 1 gun once kurt acilimi diye sokaklara dokul sonra gel seninle ayni milletle olan adama formasi farkli diye kufur et sov.. aferin boyle devam edin futbol gencligi//
wrasouja-gs Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 anan agliyor 3 gun sonra sehit verilinca fb formasini cikarip baska bir gsli ile kol kola bagirirsin sehitler olmez vatan bolunmez diye amk evladlari/
kermit Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 abi ne yalan söyleyim güldüm bayadır gülüyorum ve son mesaja bakıp hala gülmekteyim
Farinal Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 wrasouja-gs said: anan agliyor 3 gun sonra sehit verilinca fb formasini cikarip baska bir gsli ile kol kola bagirirsin sehitler olmez vatan bolunmez diye amk evladlari/ hllteam
Esh Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 eleman kadikoyden galatasaray formasiyla gecince sulalesini ilk 11 e koymu$lar tabi. dunyanin neresinde olursan ol, derbi olsun olmasin boyle bir kar$itlik durumunda kufur yeme ihtimalin, fb nin bi 10 sene daha gs yi saracoglunda tokatlayacak olmasi kadar yuksektir.
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 Yazık lan 10 senenin ezikliğiyle gelip, yine yenilip üstüne de laf yiyince koymuş adama lol Ha bir de gsnin kadromuz, hocamız vıy vıy vıy vıy deyip, bu kadar gaza gelip böyle fail olduğu bir sene kolay unutulmayacaktır derbi tarihinde. Gs'de en çok Arda'nın olayın üstünden zaman geçtikten sonra KVden fırlamış artist gibi Cristian'a saldırıp sonra da tüm takımın darpına maruz kalmasına güldüm, olan arada ufak tefek bir gsli genç futbolcuya oldu yardıma koşunca. En çok üzüldüğüm ise Servet oldu, cam adamla eküri ola ola en iyi yönü olan gücü de kaybetmiş garibim, oysaki Drogba'yı nasıl yorduydu zamanında. Zenci pavaa ftw
J'eon Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 vatan sevgisi barındıran holigan olamaz mı olur, öküz var öküz var.
Loxias Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 Adam bir yerde haklı. Saldırarak bu haklılığını kaybetmiş ancak ben de mesela bu halkın futbol ile çok güzel uyutulduğuna inanıyorum. Fenerbahçe/Galatasaray için sokaklara dökülenler, bir miting yapsa, yer yerinden oynar ülkede
Laurelin Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 hukumetten birde capulcu acilimi bekliyoruz
Öne çıkan mesajlar