arcane Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 Bana acil gölgelendirmeyle ilgili karakalem tutorial ı lazım.Yardımcı olursanız sevinirim.(böle resimli resimli olmalı)[signature][hline]Şuutoooo !!!... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lixad Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 . [Bu mesaj Lixad tarafından 08 Temmuz 2004 00:31 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 sen de dalga geçmek olarak algılama, hayatında hiç tutorial gördün mü ?[signature][hline]Şuutoooo !!!... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lixad Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 Gördüm ama çizim üzerine çok az :).[signature][hline]Alma? Mater? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 bende aynı tepkiyi vermek üzereydim photoshop falan olsa tamamda karakalem de gölgeleme için bir tutorial nasıl olabilir anlayamadım.. eğer çizim yeteneğin varsa gölgenin o bölüme nasıl düşeceğini gözünün önünde canlandırıp yapabilirsin diye düşünüyorum.. en azından ben öyle oldum.[signature][hline] allah kahretsin kız çıkma teklifimi reddetti toka vermedin mi kıza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Unbreakable Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 said: Lixad, 08 Temmuz 2004 00:10 tarihinde demiş ki: nası yani tutorialmı abi bunun tutorialimi olur yahu? karalıycan işte :)) ben anlatıyım istersen hehe. Ciddiyim dalga geçme olarak algılamada bu işin tutoriali naısl olurki? adama yardım edecekseniz mesaj atın etmiyecekseniz yada konu hakkında fikriniz yoksa ne amaçla mesaj atarsınız anlamam.Adam sormuş tutorial nerden bulabilirim diyor.Bu işin tutorial'ıda bal gibi olur ama ben bilmiorum nerden bulabilirsin.internette çok şey mevcut...Örnek arkadaşımda gitar çalmayı öğreten cd var aynı şey çizim içinde vardır...Blackice sana lafım yok... [signature][hline]Kontrolsüz Güç, Güç Değildir... [Bu mesaj Unbreakable tarafından 08 Temmuz 2004 00:24 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 benim demek istediğin oturup çalışarak resme gölgeyi kendin yansıtman.[signature][hline] allah kahretsin kız çıkma teklifimi reddetti toka vermedin mi kıza [Bu mesaj Black1ce tarafından 08 Temmuz 2004 00:26 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lixad Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 [Bu mesaj Lixad tarafından 08 Temmuz 2004 00:30 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fab Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 arcane, deviantart'da manga özentisi çizimler yapmak isteyenler için bir kaç tutorial var ama direk temel karakalem ile ilgili varmı bilmiyorum. Bi bak istersen katogorilerden birşeyler bulabilirsin.[signature][hline]mesela beş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 direk temel karakalem dediğinden lazım.[signature][hline]Şuutoooo !!!... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 birde birden aklıma geldi piyasadaki bazı kitaplar çok iyi anlatıyorlar yardımları dokunur ama dediğim gibi usta karakalem çizimlerini inceleyip bunları yeteneğinle beraber kullanırsan o kitaplardaki bilgiler sana işin bi kaç püf noktasını göstermekten ileri gidemez.[signature][hline] allah kahretsin kız çıkma teklifimi reddetti toka vermedin mi kıza [Bu mesaj Black1ce tarafından 08 Temmuz 2004 00:31 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Unbreakable Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 Böyle bir şey buldum işine yarayabilir...[signature][hline]Kontrolsüz Güç, Güç Değildir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 örnek bu tam istediğim değil.ama idare eder.[signature][hline]Şuutoooo !!!... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Unbreakable Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 tabi bu tutoriallar yanında kendinde denemelisin.Masada bir kompozisyon yarat bi yerden ışık verden gölgelerken kullanacağın tonları düşün neresi daha açık neresi daha koyu olmalı diye bi incele ve çizdiğin form üzerinde (örnek bir testi) testinin yapısı şeklinde yukardan aşağıya ve soldan sağa yada sağdan sola çizgiler çiz koyu olan yerlerde bu çizgileri yoğunlaştır ve kalemle gereken tonu ver.[signature][hline]Kontrolsüz Güç, Güç Değildir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar