HellHound Mesaj tarihi: Nisan 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2003 bene son gunlerde sokaklarda en son kreasyon gaz maskelerini takanlarda neden azalma var diodum... demek out olmus... hemen gardrobun en ucra kosesine sakliim ki insanlar gorup "Aman Doggy cok rukus" demesinler...[hline]Day after day we will gratefully suffer for more Predestined's our part So we bleed in the name of god Blind Guardian - Age of False Innocence -Kings of Chaos- So please, a little respect. For I am Costanza. Lord of the Idiots! - George "Gammy" Costanza (Cantstandya) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Nisan 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2003 magazinden nefret ediyorum[hline] Sam, 12 Ocak 2003 01:02 tarihinde demiş ki: eski günlerimde olsam çesmastır'ı da pataklarım da a.k.a. Uçan Sam Sam, 18 Ocak 2003 06:32 tarihinde demiş ki: süperdi ilk red alert'teki mammoth tank biriktirip kafadan dalma olayı Strateji Anlayışım Mammoth'tur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Nisan 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2003 yok artık bu ülkede normal insanlara salak gibi bakıyolar bu gerizekalı magazin ot bok yüzünden.haa asıl nefret ettiğim magazin değil benim.Şu TV'ye çıkıp kro taklidi yapanlar. Gıcık olyuorum hepsine.Krolara da olyuorum o ayrı ama.Bu kadar da olmaz ki kardeşim.yaşım gelsin iltica edicem.[hline]-Öldürme beni!!! -Seni öldürmeyeceğim.Bana bir iyilik yap ve arkadaşlarına benden söz et. -Kimsin sen? -Levie......LevieMaxilack Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Nisan 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2003 abi adı bile çıkmış televole kültürü diye müziği de deli ediyo beni Dıt dıt dıt dıt dı dıtdırı dıt dıt dıt dıt dıt dı dıtdırı dıt dıt[hline][Bu mesaj karpuz tarafından 27 Haziran 1693 18:57 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar