Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Tavsiye Laptop-Asus G51VX

Razu

Öne çıkan mesajlar

http://hothardware.com/Articles/Asus-G51VXRX05-Gaming-Laptop/?page=2

bu bilgisayarı alıp kullanan var mıdır?varsa yorumları nelerdir? internetten baktığım kadarıyla güzele benziyor.

bunun dışında daha çok oyun oynamak için kullanabileceğim bir laptop tavsiye edebilir misiniz?bilgisayarı yurtdışından alacağım 2000 USD üst limit.

birde yurtdışından yanımda iki bilgisayarla gelsem sorun oluyor mu?
Sosyal ağlarda paylaş

15 inch laptop almak istedigini saniyorum cunku model 15 inch. baska reviewlerine baktim 10800 3dmark 06 sonuclari var bence de olmasi gereken sonuclar bunlar. fiyatida 1100-1300 dolar arasinda bu aletin ve oldukca iyi.

islemci olarak quad disinda alabilecegin en hizli duo daha iyi olabilir. quadlarda game destegi nerdeyse yok gibi.

q9100 var bende 12 mb cacheli felan ama duo 2.8 ler daha iyi performans sagliyorlar. ayrica emin olmamakla birlikte quadlarin enerji harcamasi daha fazla ve isinmalarida daha cok normal olarak.

alienware gibi customlari tavsiye edebilirim ama onlarda siparise gore uretim olduklari icin sana uymayacaktir.

bu asus oldukca guzel fiyati ile bayagi one cikiyor baskada zaten 1-2 secenegin var.

gateway ler var ama son durumlari hakkinda bilgim yok, MSI ve toshiba var ama asus sanirim onlardan bir adim onde duracaktir. reviewin birisinde zaten yazmislar.

tek tavsiyem eger calisan birisi ve ofisin var ise ikincil bir power supply alman olabilir en azindan agirligi tasimassin :)
Sosyal ağlarda paylaş

öncelikle ilgin için teşekkür ederim.

evet 15 inch almak istiyorum zira 13inch küçük kalırken 17inchler ise çok hantal kalıyor.laptopun da birazcık taşınabilir olması gerekiyor değil mi =)

ısınma problemi zarttır zurttur yaşamamak içiin quad almıyayım diyorum ve fiyatlar bir anda fırlıyor quad olunca. bununda işlemcisi diğer bilgisayarlara göre birazcık düşük kalıyor ama sorun olur mu olmaz mı bilemiyorum. reviewlarda baya yüksek not aldığına göre beni de tatmin eder herhalde.

zaten bilgisayarın türkiyedeki fiyatı 2500tl dışardan alınca uygun oluyor =)
Sosyal ağlarda paylaş

bestbuy dan gateway fx p7805-u aldım. 1 yıl olacak nerdeyse, oyun canavarı diyebilirim şu ana kadar hiçbir ısınma sorunu vb problemlerde çıkartmadı. tek kötü yanı 17" ekranı bu biraz taşınabilirliğini zorluyo.

bunun haricinde newegg.com da güzel asus modelleri var ben bu laptopu almadan 2 model vardı aklımda, gatewayın o modeli ile asusun g serisi bir modeli. asus kalmammıştı gateway aldım

ayrıca allienware'ede bakabilirsin ama sitelerinde sistem hazırladığında teslim tarihi en erken 2 ay sonraya atıyor.
Sosyal ağlarda paylaş

Enfes topic olmuş çünkü ben de tam G51Vx-X3A almayı düşünüyordum.
Fiyat / Performans gerçekten baya iyi görünüyor fakat nette hiç dogru düzgün review göremedim.
RX05'e göre işlemci ve ekran çözünürlüğü farkı var benim görebildigim kadar.
Daha önce hiç newegg'den almadım fakat. Amerikada oturan bir arkadaşıma aldırmayı planlıyorum. Daha önce oradan alışveriş yapan varsa, teslim süreleri nedir, güvenilir midir ordan almak falan, bu ve bunun gibi bir türkün aklında soru işareti bırakabilecek durumları var mıdır?
Sosyal ağlarda paylaş

HaciYatmaz said:

bestbuy dan gateway fx p7805-u aldım. 1 yıl olacak nerdeyse, oyun canavarı diyebilirim şu ana kadar hiçbir ısınma sorunu vb problemlerde çıkartmadı. tek kötü yanı 17" ekranı bu biraz taşınabilirliğini zorluyo.

aynı laptop bende de var asus g71 ımde var aynı zamanda ama suan kutusunda duruyo gateway alabılırsen gateway al cok memnunum
Sosyal ağlarda paylaş

Bathory said:

Enfes topic olmuş çünkü ben de tam G51Vx-X3A almayı düşünüyordum.
Fiyat / Performans gerçekten baya iyi görünüyor fakat nette hiç dogru düzgün review göremedim.
RX05'e göre işlemci ve ekran çözünürlüğü farkı var benim görebildigim kadar.
Daha önce hiç newegg'den almadım fakat. Amerikada oturan bir arkadaşıma aldırmayı planlıyorum. Daha önce oradan alışveriş yapan varsa, teslim süreleri nedir, güvenilir midir ordan almak falan, bu ve bunun gibi bir türkün aklında soru işareti bırakabilecek durumları var mıdır?

review için http://forum.notebookreview.com/index.php gözat istersen. newegg ile bestbuy'dan güvenilirlik bakımından sorun çıkmaz. birde aldırırken bu international garanti için herhangi ek işlem yapılıyo mu onu sorabilirsin aldığın yere,mesela dell'lerde ayrıca kayıt ettirmen gerekiyodu diye biliyorum asusda da aynısı mı oluyo acaba

Razu said:

ayrıca

said:
birde yurtdışından yanımda iki bilgisayarla gelsem sorun oluyor mu?

2 side çantada olursa sorun olmazda koliyle sokmaya çalışırsan gg olur
Sosyal ağlarda paylaş

http://www.notebookreview.com/default.asp?newsID=5315&review=asus+g51j

şöyle bir şeyde var, asusun yeni modeli hemde windows7 ile birlikte geliyormuş. şu 3d testlerinden bir şey anlamıyorum anlıyan bir arkadaş varsa açıklarsa sevinirim.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...