Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İşte BMW'den Golf :) BMW 1 series...

Mr_Hand

Öne çıkan mesajlar

Bu mudur? Budur... Bu senenin sonuna dooru çıkacakmış piyasaya. Motorları da gti motoru gibin valla 150-180 hp...
1.28 falan çıkınca ortalık karışıcak heralde bu segmentte :)[signature][hline] A Ferrari is a dream, two Ferraris are paradise while three Ferraris are just too good to be true ;)
Sosyal ağlarda paylaş

Ingilterede 16.000 sterlin fiyatla satışa sunulucakmış buda hürriyet gazetesindeki habere dayanarak sölüyorum ki ford focus la aynı fiyatmış.

Eylül ayında TR ye gelicekmiş
Tabiki 1.28 i focus fiyatında olucak değil ama 1.16 sı golf focus fiyatında olabilir donanımdan kısılarak...[signature][hline] V ò d à n | ICQ : # 651567
Sosyal ağlarda paylaş

bu resimdeki 1.20 sanirim

BMW bunu ucuz bmw olarak satişa sunuyor daha düşük gelir gruplarınada satış yapıp pastadaki payını arttırma amacında. Bu yüzden çok büyük motorlar kullanacaklarını sanmıyorum bu araca 1.6 motor yeterli olur hatta 1.4 bile yeter.
1.28 artik biraz gti gibilerinden bişeye kaçar sanirim hatta gti yi geçer BMW F1 e flm mı girer ufacik arabaya?[signature][hline] V ò d à n | ICQ : # 651567
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Silthanas, 27 Mart 2004 16:17 tarihinde demiş ki:
1.28 pek ho$ goruntu icabiyla ancak,velhasil;...

2.8 motor mu war bunda $imdi? hic satilmaz eger oleyse..

yillik birkac milyar vergi odeyecek adam tanimiyorum..

yok ben "normal motorlar fena deil, eğer GTI mantığında bişey yaparlarsa 2800 cc falan olur (bkz. Golf R32) herhal" diye attım. O resimdeki 1.20 i[signature][hline] A Ferrari is a dream, two Ferraris are paradise while three Ferraris are just too good to be true ;)
Sosyal ağlarda paylaş

Hürriyet Otomobil ekinde yine bahsedilmiş arabadan aynen yazıyorum.

1.16i (115 hp)
1.20i (150 hp)
1.18d (122 hp)
1.20d (163 hp)

1.28 fln filan yok yani şu anda bahsedildiği gibi. Araç Audi A3, Alfa 147 ye flm rakip olarak çıkartılıyomuş. Ayrıca daha öncede söledim ingilterede focus la aynı fiyattan satılıyomuş yani ucuz olcak. Bir 3.16 Compactın son baktığımda 38 milyar civarında olduğunu düşünürsek 38 milyarın altında bi fiyatı olucağı zaten kesin buda A3 den ucuz olucağının göstergesidir.

Bence baya rabet görür sonuçta BMW adına yakışmicak hiçbişeye girceklerini sanmıyorum.[signature][hline] V ò d à n | ICQ : # 651567
Sosyal ağlarda paylaş

hey allaam yaa ben 128 var demedim ki yaa kafayı yiycem :) GTI mantığında bişey yaparlarsa 1.28 olur herhalde dedim... Ayrıca bu otomobil uzun süredir biliniyodu sadece BMW tarafından resmi fotoları gösterilmemişti...[signature][hline] A Ferrari is a dream, two Ferraris are paradise while three Ferraris are just too good to be true ;)
Sosyal ağlarda paylaş

1 serisine bol kepçe donanım koymaları normal; zaten yeni golf-A3'te eksiksiz herşey. Yükselen beklentiye çoook uzun süreden sonra ilk defa girilen segmentte donanım zenginliğiyle karşılık verirler doğal olarak. Ayrıca bu aracın çıkması BMW 3 serisinin sonraki jenerasyonlarında çıtanın yükseleceği de demek oluyor. (zaten boyutlarının büyüyeceği heryerde yazıyor)[signature][hline] A Ferrari is a dream, two Ferraris are paradise while three Ferraris are just too good to be true ;)

[Bu mesaj Ouz_UFO tarafından 03 Nisan 2004 12:35 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Gazetelerde saydıkları donanımların tümü ücrete tabi olduğuna gore baz versiyon 1.16i nin 3.16i compacttan ucuz olması çok daha mantıklı sonuçta önümüzde 3 serisinin yenilenmesi gibi birşey yok henüz. Ha yenilenir diyelim yenilense dahi ilk olarak sedan versiyonları gelir 1 yıl kadar sonrada coupesi yok compactı cartı curtu gelir bu süre içerisinde 1.16i serisi 2 yılını çoktan doldurmuş olur. Çıkardığımız sonuç 3 serisi büyüyüp fiyatı artana kadar geçecek olan zamanda 1 serisinin güncel 3 serisinden yüksek fiyata satması mümkün değildir.[signature][hline] V ò d à n | ICQ : # 651567
Sosyal ağlarda paylaş

E güzel de 1 serisinin 3 serisinden daha yüksek fiyata satılacağını kimse söylemedi ki... Zaten normal olarak alt segmentteki araba aynı markanın bi üst segmentindeki arabadan ucuz olur. Ayrıca yeni 3 serisi 2-3 sene falan gibi bi süre sonra gelebilir.[signature][hline] A Ferrari is a dream, two Ferraris are paradise while three Ferraris are just too good to be true ;)

[Bu mesaj Ouz_UFO tarafından 03 Nisan 2004 19:32 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
BOccOB, 03 Nisan 2004 12:27 tarihinde demiş ki:
...
BMW 316 compact ın anahtar teslim satış fiyatı 45 milyar. 1 serisinin 3 compactlarından daha donanımlı olacağı belli, o yüzden fiyatının ucuz olmasını beklemeyin...
[signature][hline] V ò d à n | ICQ : # 651567
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 ay sonra ...
  • Genel Yönetici
iyi o zaman ablama kesin bundan alalım :-p
tipi çok garip gelio bana pek küçük görünmüyor..[signature][hline]===> orc_lord <===
Buddy'nin resimlerine gider..di...
Buddy'nin resimlerine gider...
PaticikPET İSTİYORUZ

Dojorel tavşan katilidir, zavallı Kedi adındaki el kadar tavşanı öldürdü...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...