SeaGle Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 duja girdim, ulan kitliydi sonra açtım duja girdim işte, geldim açmaya çalıştım açılmadı, allahtan arkadaş evdeydi de indi yedek anahtarı aldı aşağıdan, meğerse kilit mekanizması takılmış, yaptım, da kimse olmasaydı yemiştim b.ku Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 1 saat 100 dolar duj barabeğ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 dujj al umut, dujj al. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 bak matkapı alıcaksın kilidin göbek yerini deliceksin. bundan sora posta kutusu anahtarıyla bile açılabilir hale gelicek. saygılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 bu arada topiği okumadım ben, siigılı duşta kıstırmışlar mı ne olmuş? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 american history x'deki sahneler yaşanmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Dustayken sabunu yere dusurmus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 abi bu çocuk da çok tedbirsiz. ben dedim ona orda bi müslüman zenci arkadaş edin, ki bacı gözüyle baksınlar sakata gelmezsin diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 olm en azından duş sonrası afedersin testislerimi yaya yaya bornozla oturabiliyorum odamda, naber Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 selam ben su anda dedigin pozisyondayım saygılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Eternalus said: abi bu çocuk da çok tedbirsiz. ben dedim ona orda bi müslüman zenci arkadaş edin, ki bacı gözüyle baksınlar sakata gelmezsin diye.[/quote ahahahah güvenlik şeyi çk yaratıkmc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Bella Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 amerikan kilit çok kötü ya.benım odamın kapısı da amerikan kilit arada kitleniyo kendiliğinden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Bella Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… BloodyBeast Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 sizi fakirler amerikan kapının ne kadar güzel olduğunu anlayamamışsınız. bella kilit kısmına basılı tut sağa sola çevir. sürekli kilitli durmasını engellersin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Vingthor Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 "roket adam" said: Eternalus said: abi bu çocuk da çok tedbirsiz. ben dedim ona orda bi müslüman zenci arkadaş edin, ki bacı gözüyle baksınlar sakata gelmezsin diye.[/quote ahahahah güvenlik şeyi çk yaratıkmc öf abi altına imzamı atarım mı yaptın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… SeaGle Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Bella said: amerikan kilit çok kötü ya.benım odamın kapısı da amerikan kilit arada kitleniyo kendiliğinden. kilit şeyi var ya hani bastırıyosun, onu bastırarak çevir parmağınla, uygun yere getirdiğinden emin ol deneyerek, de içerideyken dene, dışarıda kalma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Bella Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 evet de her kapıdan çıkarken ona bakmıyorum işte bu yüzden odamdan dışarda yedek anahtar tutuyorum. sen de öyle yapabilirsin =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… SeaGle Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 ben kendimi unutan bi adamım, sadece cep telefonumu unutmam ahah, anahtardır yedektir dışarı koymaktır, onun bile yerini unuturum =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Eternalus Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 bigün hatırlatırlar, bi daha da unutamazsın... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0 Konu listesine dön
Bella Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 amerikan kilit çok kötü ya.benım odamın kapısı da amerikan kilit arada kitleniyo kendiliğinden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 sizi fakirler amerikan kapının ne kadar güzel olduğunu anlayamamışsınız. bella kilit kısmına basılı tut sağa sola çevir. sürekli kilitli durmasını engellersin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 "roket adam" said: Eternalus said: abi bu çocuk da çok tedbirsiz. ben dedim ona orda bi müslüman zenci arkadaş edin, ki bacı gözüyle baksınlar sakata gelmezsin diye.[/quote ahahahah güvenlik şeyi çk yaratıkmc öf abi altına imzamı atarım mı yaptın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… SeaGle Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Bella said: amerikan kilit çok kötü ya.benım odamın kapısı da amerikan kilit arada kitleniyo kendiliğinden. kilit şeyi var ya hani bastırıyosun, onu bastırarak çevir parmağınla, uygun yere getirdiğinden emin ol deneyerek, de içerideyken dene, dışarıda kalma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Bella Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 evet de her kapıdan çıkarken ona bakmıyorum işte bu yüzden odamdan dışarda yedek anahtar tutuyorum. sen de öyle yapabilirsin =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… SeaGle Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 ben kendimi unutan bi adamım, sadece cep telefonumu unutmam ahah, anahtardır yedektir dışarı koymaktır, onun bile yerini unuturum =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Eternalus Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 bigün hatırlatırlar, bi daha da unutamazsın... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0
SeaGle Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Bella said: amerikan kilit çok kötü ya.benım odamın kapısı da amerikan kilit arada kitleniyo kendiliğinden. kilit şeyi var ya hani bastırıyosun, onu bastırarak çevir parmağınla, uygun yere getirdiğinden emin ol deneyerek, de içerideyken dene, dışarıda kalma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 evet de her kapıdan çıkarken ona bakmıyorum işte bu yüzden odamdan dışarda yedek anahtar tutuyorum. sen de öyle yapabilirsin =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 ben kendimi unutan bi adamım, sadece cep telefonumu unutmam ahah, anahtardır yedektir dışarı koymaktır, onun bile yerini unuturum =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 bigün hatırlatırlar, bi daha da unutamazsın... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar