Black-ice Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 geçen gün 3200 aldım ancak sadece bars isimli kapağıyla olanı vardı (tuğlalı olan) ve şunun mavi kapaklısı resmen içimde patladı.. Acaba record isimli orjinal mavi kapağını satan bir dükkan varmı yada daha önce orjinal (3 tane orjinal kapak var) kapakların satıldıgı bi yer gördünüzmü? Gördüyseniz fiyatları nedir?[signature][hline] allah kahretsin kız çıkma teklifimi reddetti toka vermedin mi kıza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 nerde oturuyorsun ona göre söyleyeyim? Bende de 3200 var aldığımda bana 3 tane orijinal kapak hediye vermişlerdi. Record,bars,direct üçüde var :) İstanbul Maltepe'ye gelebilirsen söyliyim yerini[signature][hline]Flamorph Technology Blaster City of Heroes Justice Server Crosby,Stills,Nash & Young Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 cuma gününe kadar istanbuldayım ama istanbul hakkında hiçbişey bilmiyorum vallaha oturdugum yer kurtuluşda tek bildigim bu =)[signature][hline] allah kahretsin kız çıkma teklifimi reddetti toka vermedin mi kıza [Bu mesaj Black1ce tarafından 07 Temmuz 2004 21:24 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 Aboo ozaman zor :)[signature][hline]Flamorph Technology Blaster City of Heroes Justice Server Crosby,Stills,Nash & Young Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 ne bahtsız adamım ben :([signature][hline] allah kahretsin kız çıkma teklifimi reddetti toka vermedin mi kıza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar