Densiz Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Kim sağlıyor bu hizmeti? Birde kötü bir tarafı varmı? sitelerinde yazmayan felan ne bileyim. Telefona fazladan para vereceğime, bu şekilde birşey varsa ondan alıp, hiç olmazsa 2mbit internet kullanırım :D. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HaciYatmaz Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 telekomda daha telefon aboneliğin olmasada internet veriyor diye duydum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 telefonumda olsun istiyorum, sabit ücret istemiyorum ben sadece. Bir aralar öyle birşeyler duymuştum sanki. Interneti olan, daha ucuza konuşuyor felan diye birşeylerdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 jett 100 ve 200 tarifeleri var 100 dk bedava her ay total 19 tl mi ne ödüyosun 200 dk'sı da 24 filan olmadı tam hatırlamıyorum ama kdv ötv filan dahildi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HaciYatmaz Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 telefon hizmeti veren internet sağlayıcısı biri' var ama sabit ücret var mı, olay nasıl gerçekleşiyor onu bilmiyorum. link istersen http://www.biri.com.tr/biri-sss.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 teşekkürler yarın arayayım biri adsli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar