xlaidehlevar Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 az once cok dar bi alanda park halindeki araca yan aynam surterek arka sol kapidaki kucuk cami kirdim. Benim kaskom var fakat diger aracin yok. Suclu benim. Benim kaskom ucreti karsilar mi yoksa ben mi odicem masrafi? Simdiden tesekkurler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Ben senin kaskon sorumlu diye biliyorum. Acentana telefon et? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 kasko karşılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xlaidehlevar Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 tesekkur ederimcevaplar icin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 kaskon ödüyo da hasarsızlık indirimi alamıosun bide bi soraki yenilemede bindiriyolar gibi galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Kaskoyla ilgisi yok, zorunlu trafik sigortan karşılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tripling Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Seninkini kasko karşılar, karşı tarafınkini trafik sigortan karşılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 Selam, Tripling'in açıklaması doğru :) Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 Halkı yanıltma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar