Aramachus Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 merhaba millet , alttaki resimde anlatmaya çalıştım bugün bakımdan aldım gitarı adama verdiğimdede aynıydı aldığımdada ancak kafama takıldı başka biryer bunun böyle olmamasını söylemişti bana grg170 dx deki gibi olması lazım demişti bknz:resim benim kullandığımda o köprünü altına giden uçlar daha uzuyor vede orada teller var biraz bunda bir sorun varmıdır ? adam bugün çaldı amfiye bağlayıp bu benim gitarımmı diye şaşırdım resmen. bir sorun yoktu bugün gitar hocamda gördü gitarı bir sorun yok dedi ancak köprüde aklım kaldı böyle olması sorunlumudur ? Resim : Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 http://img405.imageshack.us/img405/3725/bozukmu.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 resim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 aklını alırım ayıcım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aramachus Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Resmi ekledim arkadaşlar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reddiye Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 yok canım sorun olduğunu göstermez o hiç belli olmaz yani entonasyon ayarı nerde tutarsa orda doğrudur o vidanın yeri (: mesela tel kalınlığı değiştiğinde, tel yüksekliği değiştiğinde o ayarları yenilemen gerekebilir haliyle vidalar başka yerlerde de olabilir Sorun değil yani o koma yoksa gitarda Hayır varsa da bi akord aleti al anlatim 5 dakikada yaparsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aramachus Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 verilen kağıtta koma ve entasyon ayarı yapıldı yazıyordu ve bundan başka 3534543 şey daha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MacbetH Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 bi sorun bulunmamakta :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
b1vRiP Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 nerde yaptırdın bakımı ve ne kdr verdin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar