Hagen Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 winning'de değişik tuş kombinasyonlarıyla yapabileceğimiz özel hareketler, çalımlar filan war mı ?? yani kesin wardır heralde de ben bilmiyorum bilmem anlatabildim mi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eraqrest Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 Hızlıca şut-pas yap. İkisine de aynı anda basılması gerekiyor ama önce kareye basınca daha kolay yapılıyor. Kaleciyle karşı karşıyayken & 90 çalımlıyorsun. Topa vuracak gibi yapıp yana çekme. Bir de sağ analogu hızlıca 360 çeviriyorsun. Ama genelde topu kaptırıyorsun gereksiz bu biraz. Ama adam tam karşıdan geliyorsa, sen de sağdan dönersen, adam da solundan pazara gider, çok şık olur. Bir de hızlıca L1 L1 yapınca benim "hu hu" dediğim bir hareketi yapıyor. Bir kere kalecinin üzerine koşarken artistlik olsun diye bunu yapmıştım, sonra da çapraza kırdım, kaleci sağa sola uçtu, harika bir goldu ama taa WE4'te bala bala yapmıştım, bu da gereksiz.[signature][hline]Dilenci: Doğuştan körüm, kimsem yok. Lütfen yardım edin. Şair: Bahar geliyor, ama ben yine göremeyeceğim. [Bu mesaj Eraq tarafından 06 Temmuz 2004 10:26 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 afedersin de o orta pas değilmiydi yani O X yapacaksın.. hızlıca..[signature][hline]KinGpiN the striked sazan Müslüm Gürses: Yumurtaya can veren Allah'ım yeşil biberi nasıl yarattın ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 bu oyunda istediğim şekilde kafa vuruyorumda sertlik oranını ayarlayamıyorum onu nasıl ayarlıcaz ya bir taktiği varsa lütfena açıklayın.. winning 7 de..[signature][hline]KinGpiN the striked sazan Müslüm Gürses: Yumurtaya can veren Allah'ım yeşil biberi nasıl yarattın ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 L1 basılıyken X ile pas verdikten sonra W ya basarak ver-kaç yapabiliyoruz. 2 kere R2 değişik bi çalım hareketi yapıo. L1 basılıyken şuta basarsak aşırtma atıyor. ver-kaç ı kesinlikle tavsiye ederim çok işe yarıyor.[signature][hline]Fleşşşh off folınn encıılllss Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 W ? :)[signature][hline]KinGpiN the striked sazan Müslüm Gürses: Yumurtaya can veren Allah'ım yeşil biberi nasıl yarattın ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 denedim verkaçı olmadı :D[signature][hline]KinGpiN the striked sazan Müslüm Gürses: Yumurtaya can veren Allah'ım yeşil biberi nasıl yarattın ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 Durun ben daha güzel yazayım pes3 oynamaktan midem bulandı zaten artık. --------------------------------------- Ver-kaç: L1'e basılı tutup X'e basın. Adam topu verip kaçıyo, ver kaç yani :) . Şut yada orta çekermiş gibi yapıp topu çekme(fake): Kareye yada O'ya basıp hemen X'e basın. Topun üzerine basıp dönme: Sağ analogu 360 derece çevirin arkadaşın dediği gibi. Topu kaldırma: Gene sağ analogu bir aşşa bi yukarı çekin top havaya kalkacak ama hiçbi faydasını göremedim(oynamasını bilmeyenlere artizlik yapmak hariç) Aşırma: L1'e basılı tutup kareye basın. Yannız eşşeğin damına su kaçırmayın hafif dokunup bırakmak gerekiyo.. Chip Shot[Aşırma2]: Kaleciyle karşı karşıya kaldımı en kolay yol budur. Kareye basılı tutup şut çekmeden önce R1'e basın. Topu havadan koşuyoluna atma: L1'e basılı tutup üçgene basın..Nadiren işe yarıyor.. Bayağı bi uzaktan savunmanın arkasına atma gibi bişey: L1'e basıp O'a basın. Alçaktan orta açma(yerden değil): İki kez arka arkaya O'ya basın. Yerden orta açma: Üç kez hızlıca O'a basın. Korner ve serbest vuruşlarda yüksektek orta açma: L1'e basıp O'a basın. Kaleciyi açma: Üçgene basılı tutun.. Ayaklarını böle hızlı hızlı topun çevresinde hareket ettirip şaşırtma: 2 kez R2'ye basın. Bacak arasından yada sağından atıp solundan geçme(çok zor): Hızlıca arka arkaya L1'e basın. Yada basmayın beceremessiniz zaten.. Topla beraber strafe yapma: Koşarken R2'ye basıp sağa yada sola basın.. Topu durdurma: Hiçbirşeye basmadan sadece R1'e basın. aklıma gelenler bu kadar.. Daha bilen varsa eklesin..[signature][hline]Touch of death is never gentle... [Bu mesaj Slat tarafından 07 Temmuz 2004 02:47 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 abicim sağ analog kullanılmıor benim bildğim winning elevende sizin kullandığınız pes karışımı wiining eleven olmasın ? bnede kullanınca pas atıyor.[signature][hline]KinGpiN the striked sazan Müslüm Gürses: Yumurtaya can veren Allah'ım yeşil biberi nasıl yarattın ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sbora Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 seninki winning 6 olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hagen Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 bi de hazır konu açılmışken iyi frikik nası atılır bu oyunda??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 said: sbora, 07 Temmuz 2004 08:10 tarihinde demiş ki: seninki winning 6 olabilir alakası yok körmüyüm ben? :)[signature][hline]KinGpiN the striked sazan Müslüm Gürses: Yumurtaya can veren Allah'ım yeşil biberi nasıl yarattın ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 Oyunda falsolu frikik atmasını becemiyorum ancak istediğim yerde frikik yapılırsa direk çakıyorum kaleye dümdüz bir taktiği var.. mesela ceza sahasının ilersinde bi frikik oldu.. duruma göre sağ veya sol ayak vuranları seçiyorum.. kaleci hangi direğe yakın duruyorsa tam tersine direğin izahının biraz içine doğru ayarlayıp şut ibresinden de ortadaki kısmı cok az geçerseniz gol olur.[signature][hline]KinGpiN the striked sazan Müslüm Gürses: Yumurtaya can veren Allah'ım yeşil biberi nasıl yarattın ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 just use david beckham.. he is completely special..[signature][hline][b]Hayat ne boşvericek kadar kısa Ne de önemsicek kadar uzundur..[b] Eternal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 bilmek ayrı becerememek ayrı be fizbanım gözlüklerde bi işe yaramıo galiba :) sağ analog ta calısmıyor benim oynadığım version a .. siz heralde şu melez oyunları oynuyorsunuz Winnig Eleven 7 yazıp içinde PES çıkan oyunlar yanılıormuyum ?[signature][hline]KinGpiN the striked sazan Müslüm Gürses: Yumurtaya can veren Allah'ım yeşil biberi nasıl yarattın ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 kingbin sutu cekerken tam biraktiginda hizi nereye dogru faso vermek istiyosan o tarafa basiyosun[signature][hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar