Gaap Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 '007 model intel-imacimin Windowsunda sorun yok ancak eger MacOS ta açarsam bilgisayar ikk açıldıgında 1 anlığına renkler normal gözüküyor ardından renkler bozuk cıkıyor (Nasıl anlatılırki, renkler görünnmeleri gerektigi gibi görünmüyor) Çankkalede oldugum icin Ankarada bilkoma vs götürmek gibi bir opsiyonum yok, aslında burada da mac e teknik destek verne bi yer buldumda güvensemmi güvenmesemmi bilemedim. Direk format atalım dedilerde ben mümkünse formatsız halletmek istiyorum işimi. Bu sebepten dolayı eger bu görüntü sorunu nasıl çözülür bir bilgisi olan varsa çok sevinirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaap Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 peh koskoca forumda bir bilgili mac-geek cıkmadı, yazıklar olsun :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mino Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Renk profili olarak ne kullanıyorsun. Hangi sürüm os x i kullanıyorsun? Ekran kartın ATI serisi olsa gerek 8800 GS li üst seviye model değilse. Son firmware leri indirdin mi? http://support.apple.com/kb/HT1237 Detaylı bilgi verirsen belki yardımcı olabilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 mac de format dert degil aslinda, adam gibi migration ayari yaparsan formatdan sonra kaldigin yerden devam edersin. ama gerekli degil senin durumunda o ayri. ekran kartinin artifact vermesi %70 kart uzerindeki g ramlerinden kaynaklaniyordur. bilkom servisi ile bi gorusup fikirlerini al , ama eninde sonunda servise gidecek gibi gozukuyor bilgisayar vga degisimi icin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaap Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Mino said: Renk profili olarak ne kullanıyorsun. Hangi sürüm os x i kullanıyorsun? Ekran kartın ATI serisi olsa gerek 8800 GS li üst seviye model değilse. Son firmware leri indirdin mi? http://support.apple.com/kb/HT1237 Detaylı bilgi verirsen belki yardımcı olabilirim. Firmwareleri indirdim. Ati serisi, 10.4.1 macosx. Yanlız artifact falan degil kharon windowsda sorun yok mesela. Üstelik dedigim gibi açılırken bir an veyahut shift e basılı tutarak safe mode da açarsam Log in ekranı geldiginde log in ekranında ve login oldutkan sonra desktoptur dock tur vs yüklenene kadarda normal renkler ondan sonra bir anda gg oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 mac abi, katlanıcaksın artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mino Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 Tiger maalesef eskide kalmış, onun üstünden tonca ekran kartı yazılım güncellemesi geldi. Özellikle 10.5.3 sonrası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar