Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

nerden daoc alabilirim

Drigeolf

Öne çıkan mesajlar

EU mu US mi alacaksın?

gameloaded'dan denediğine göre EU olması lazım
http://www.ukgames.com'dan alabilirsin, hepsi bir arada 26 pound bahsettiğin şartlara uyan bir sitedir, 3 pound kargosu var daha ne olsun...hatta almışken 3 ü bir arada (2 expansion da dahil) versiyonun al ki ileride onları da almak zorunda kalma tekrardan ;)

Avaturk'te satılan ya da önceden satılıyor olan versiyon US versiyonudur, karışıklık olmasın...
[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:.
- Friedrich Nietzsche

[Bu mesaj BlackRose tarafından 02 Temmuz 2004 16:05 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

önce US mi EU mu ona karar ver bence
karakedi'de 2 tane varmış mesela, ondakiler US versiyonudur, US sunucularında oynayacaksan yurtdışından getirtmene gerek yok direk al işte

ama EU istiyorsan o zaman verdiğim site çok uyguna geliyor, bakma pound olmasına, o fiyata başka bir yerden alamazsın EU versiyonunu[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:.
- Friedrich Nietzsche
Sosyal ağlarda paylaş

gameloadedda 25 euro ve ben ordan aldim ama sinanin bir problemi oldugu icin gameloadeddan alamiyor olay o zaten :)
Baska bildiginiz biryer varsa seviniriz :) baydim tek oynamaktan

edit:EU version istiyor
[signature][hline]Mandalorian Mercenary Union

Degoe Duststrider

[Bu mesaj preas tarafından 02 Temmuz 2004 16:56 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

yazdım işte başka alabileceği bir yer

gameloaded.co.uk'den bahsediyorsanız oradaki fiyatı da 25 pound (euro değil), posta ücreti farklı olarak 1 poundmuş gerçi daha iyi fiyata geliyor ukgames'e göre ama sorun çıktıysa 2 pound daha fazla ödeyerek diğerinden de alabilirsiniz

[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:.
- Friedrich Nietzsche

[Bu mesaj BlackRose tarafından 02 Temmuz 2004 18:49 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

www.ukgames.com iyidir ben de geçen yaz ordan getirtmiştim 2-3 hafta gibi bir surede geliyor gerçi biraz uzun bir süre ama olsun artık 3 pound kargo ücretiyle de ancak o kadar heralde ama sonuçta elime ulaşmıştı... şimdi trials of atlantisi de alsam mı ordan diye düşünüyorum acaba gerek var mıdır almaya? yoksa new frontiersi download etmek yeterli midir acaba?[signature][hline]Metal Gear Solid 3 : Snake Eater
Rigel from Infinity
Patroclus from Eclipse
Sosyal ağlarda paylaş

3 hafta sürmüyor
bana ukgames'ten 1 haftada geliyor en fazla, hatta 5 günde de oyun aldığım oldu

ToA almak şart gibi bişe artık
getirdiği şeylerden vazgeçip RvR yapmak da mümkün değil bence, PvE yapmanın da anlamı yok pek sadece SI ile, ToA çok büyük bir içerik getirmiş oyuna, bana kalsa oyunun boku çıkmış ama durum bu yani[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:.
- Friedrich Nietzsche
Sosyal ağlarda paylaş

said:
fortinbras, 03 Temmuz 2004 12:48 tarihinde demiş ki:
ben bugun accountumu aktif hale getirmeyi düşünüyorum yani sizce gerek yok mu yani oyun rayından çıkmış durumda mı şu anda?

oyun rayından çıkmamış çok eğlenceli hala

da işte bi ton ıvır zıvır gelmiş artık sadece ana paketle bir yere gelebilmen mümkün olmadığı gibi SI yani ilk eklenti paketi bile yetersiz kalıyor, ToA ile bi ton artifact ve bir sürü yeni alan eklenmiş oyun zamanını çok değişik yerlerde geçirme imkanın var, karakterini adam etmek çok başarılıysan en az birkaç ay, bana kalsa da 6 ay ister duruma gelmiş, benim boku çıkmıştan kastım buydu

insanları oyunda tutabilmek için free oyun süreleri, deneme süreleri, bi ton janjanlı içerik koymuşlar ki "aaa bunu da aliyim bunu da deniyim" derken oyunda kalıyosun işte

ama bunu yanında oynamak isteyenlerin de bütün eklenti paketlerini almalarını şiddetle tavsiye ederim[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:.
- Friedrich Nietzsche
Sosyal ağlarda paylaş

hayır 26 pound olanı alacaksın
senin dediğin collector's edition, gereksiz bişe, kolye mühür falan çıkıyo içinden :)

26 pound olanında da (linkini verdim) ana oyun paketi ve iki eklenti paketi var[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:.
- Friedrich Nietzsche
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...