Drigeolf Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2004 gameloaded dan almayi denedim ama kredi kartimi kabul etmediler,bende sizin bildiğiniz güvenilir,türkiyeyle sorunlari olmayan,siparişi hızlı getiren, daoc satan bir site varmi diye merak ettim.Yardimci olursaniz sevinirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Proxa Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2004 Avaturkten alabilirsin ama stoklarda grünmüyor bir yetkiliyle konus[signature][hline]. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drigeolf Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2004 Avatürkün sitesindeki numarayi aradim ama kimse çıkmadi ,başka bi site varmi bildiğiniz,hem zaten elden alma işide beni pek açmıo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2004 EU mu US mi alacaksın? gameloaded'dan denediğine göre EU olması lazım http://www.ukgames.com'dan alabilirsin, hepsi bir arada 26 pound bahsettiğin şartlara uyan bir sitedir, 3 pound kargosu var daha ne olsun...hatta almışken 3 ü bir arada (2 expansion da dahil) versiyonun al ki ileride onları da almak zorunda kalma tekrardan ;) Avaturk'te satılan ya da önceden satılıyor olan versiyon US versiyonudur, karışıklık olmasın... [signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche [Bu mesaj BlackRose tarafından 02 Temmuz 2004 16:05 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karakedi Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2004 bende hala 2 tane var benden alın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drigeolf Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2004 ukgames ide düşündüm ama pound olayi bozuo beni,başka bi kredi karti denicem sanırım,bakarım olmazsa tekrar mesaj atarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2004 önce US mi EU mu ona karar ver bence karakedi'de 2 tane varmış mesela, ondakiler US versiyonudur, US sunucularında oynayacaksan yurtdışından getirtmene gerek yok direk al işte ama EU istiyorsan o zaman verdiğim site çok uyguna geliyor, bakma pound olmasına, o fiyata başka bir yerden alamazsın EU versiyonunu[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
preas Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2004 gameloadedda 25 euro ve ben ordan aldim ama sinanin bir problemi oldugu icin gameloadeddan alamiyor olay o zaten :) Baska bildiginiz biryer varsa seviniriz :) baydim tek oynamaktan edit:EU version istiyor [signature][hline]Mandalorian Mercenary Union Degoe Duststrider [Bu mesaj preas tarafından 02 Temmuz 2004 16:56 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2004 yazdım işte başka alabileceği bir yer gameloaded.co.uk'den bahsediyorsanız oradaki fiyatı da 25 pound (euro değil), posta ücreti farklı olarak 1 poundmuş gerçi daha iyi fiyata geliyor ukgames'e göre ama sorun çıktıysa 2 pound daha fazla ödeyerek diğerinden de alabilirsiniz [signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche [Bu mesaj BlackRose tarafından 02 Temmuz 2004 18:49 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
preas Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2004 black valla kendimi cok sapsal hissettim gercekten onunda pound oldugunu gormemistim :)[signature][hline]Mandalorian Mercenary Union Degoe Duststrider Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2004 estağfurullah :) sonu co.uk ile biten bütün sitelerde pound genelde aykırı millet oldukları için ;)[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
preas Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2004 zaten ben aldigimdada milyon tane sorun cikti sonunda ingiltereyi aradim adamlar tam kil anliycagin :)[signature][hline]Mandalorian Mercenary Union Degoe Duststrider Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leath Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2004 givf softwarefirst.com[signature][hline]Ranger : Druid : Nightshade(Excalibur) Spartan, 25 January 2004 14:31 tarihinde demiş ki: yahu kızların her gün gördüğü şeyler, nesi ayıp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fortinbras Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2004 www.ukgames.com iyidir ben de geçen yaz ordan getirtmiştim 2-3 hafta gibi bir surede geliyor gerçi biraz uzun bir süre ama olsun artık 3 pound kargo ücretiyle de ancak o kadar heralde ama sonuçta elime ulaşmıştı... şimdi trials of atlantisi de alsam mı ordan diye düşünüyorum acaba gerek var mıdır almaya? yoksa new frontiersi download etmek yeterli midir acaba?[signature][hline]Metal Gear Solid 3 : Snake Eater Rigel from Infinity Patroclus from Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
preas Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2004 black senin dedigin siteden kac gunde/haftada geliyor acaba? ben gameloadeddan 5 gunde almistimda 3 hafta cok geldi sinana :)[signature][hline]Mandalorian Mercenary Union Degoe Duststrider Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2004 3 hafta sürmüyor bana ukgames'ten 1 haftada geliyor en fazla, hatta 5 günde de oyun aldığım oldu ToA almak şart gibi bişe artık getirdiği şeylerden vazgeçip RvR yapmak da mümkün değil bence, PvE yapmanın da anlamı yok pek sadece SI ile, ToA çok büyük bir içerik getirmiş oyuna, bana kalsa oyunun boku çıkmış ama durum bu yani[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fortinbras Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2004 ben bugun accountumu aktif hale getirmeyi düşünüyorum yani sizce gerek yok mu yani oyun rayından çıkmış durumda mı şu anda?[signature][hline]Metal Gear Solid 3 : Snake Eater Rigel from Infinity Patroclus from Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drigeolf Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2004 zaten expansionlariyla beraber alicam daoc,şimdi başka bi kredi kartiyla denerim işte,gerçi garantinin nesi var anlamadim ya.Her şeyide doğru girmiştim.Sonra haber veririm ben saolun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2004 said: fortinbras, 03 Temmuz 2004 12:48 tarihinde demiş ki: ben bugun accountumu aktif hale getirmeyi düşünüyorum yani sizce gerek yok mu yani oyun rayından çıkmış durumda mı şu anda? oyun rayından çıkmamış çok eğlenceli hala da işte bi ton ıvır zıvır gelmiş artık sadece ana paketle bir yere gelebilmen mümkün olmadığı gibi SI yani ilk eklenti paketi bile yetersiz kalıyor, ToA ile bi ton artifact ve bir sürü yeni alan eklenmiş oyun zamanını çok değişik yerlerde geçirme imkanın var, karakterini adam etmek çok başarılıysan en az birkaç ay, bana kalsa da 6 ay ister duruma gelmiş, benim boku çıkmıştan kastım buydu insanları oyunda tutabilmek için free oyun süreleri, deneme süreleri, bi ton janjanlı içerik koymuşlar ki "aaa bunu da aliyim bunu da deniyim" derken oyunda kalıyosun işte ama bunu yanında oynamak isteyenlerin de bütün eklenti paketlerini almalarını şiddetle tavsiye ederim[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fortinbras Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2004 ya accountu açtırırken bi hata oldu bişiyi gozden kaçırdım kapattım pencereyi sonra tekrar açtığımda an invoice is currently in progress diyor yani yenilemiyor accountu napabilirim?[signature][hline]Metal Gear Solid 3 : Snake Eater Rigel from Infinity Patroclus from Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2004 Şimdi biz ukgamesden 39.9£ olanı mı alcaz?[signature][hline]Flamorph Technology Blaster City of Heroes Justice Server Crosby,Stills,Nash & Young Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2004 hayır 26 pound olanı alacaksın senin dediğin collector's edition, gereksiz bişe, kolye mühür falan çıkıyo içinden :) 26 pound olanında da (linkini verdim) ana oyun paketi ve iki eklenti paketi var[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fortinbras Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2004 peki ben napabilirim billing sırasında bir hata oluştu ve artık değiştiremiyorum yani subscription yenilemiyor... bunun için başvurabileceğim bir email adresi var mı acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2004 bende toa alıcam ama bulamadım ava da yok sanırım daoc+si var da yetersiz dionuz :)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
preas Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2004 Fortinbras ayni sorunu deep-nightta yasadi ama malesef ona duzeltemeyiz demisler sende bir dene ama olmayabilir :([signature][hline]Mandalorian Mercenary Union Degoe Duststrider Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar