Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bu gece Saatler "1" saat geri alınyor

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
şu aptal uygulamadan kurtulamadık gitti..

yazın ettiğimiz tasarufu kışın harcamamızı mı istiyorlar olm? yani demek istediğim. 24ekim; saat 18,00 hava kararıyor.. di mi? bi saat geriye aldım. 25ekimde hava karardığında saat17,00 gösteriyor.

yupi!

du lan.. bence işi daha bi bok ettik! erken hava kararıyor. her şey iyice boka sarıyor.

güneş 6,30da doğuyordu diyelim.. şimdi 5,30doğmuş oluyor ki sadece poponuzda gezen pirelere doğduğu için bi halta yaradığını söylemek zor.

kışın övrencilerin ve çalışanların hayattan nefret etmesine sebep bu kış saati zorlamasıdır sadece.

rezil bişi lan..

kış da rezil zaten.

önce sallandırıcan sonra da yakıcan kış sevenleri bak bir daha sevebiliyorlar mı?

kış ve kışın getirdiği her uygulamaya karşıyım.

imza: dasaaa emilian;
(kyoto'ya hayır, yaşasın küresel ısınma paktı tr. temsilcisi; noel babayı da vururlar insanlık ve yardımlaşma derneği başkanı)
Mesaj tarihi:
kış samimi insanların,duygusal insanların mevsimidir.yaz gibi değildir kış.yaz cıvık cıvık insanların birbirine dokunamadığı,yaklaşamadığı yada herkesin .ötü açık gezerek (lan güzel olsalar bi derece) göz kirliliği yaptığı bi zamandır.ama kış ölemi insanlar hep dipdibe olur kışın.şöle sobanın karşısında sevdüğün insanla battaniye altında oturmak gibisi varmı ha varmı ühühü yalnızım ulen :(
Mesaj tarihi:
siz şişkosunuz terliyorsunuz yazda falan..

pis şişkolar!

şişkoları ve kış sevenleri önce taşlayıp sonra da boğacaksın bakalım bir daha seviyorlar mı?
Mesaj tarihi:
şişkolar duygusaldır zayıf insandan korkacaksın ?!? ya ondan deil bi gel güneye bakim yazın noluyo :D her sokağa çıktığında ölüm tehlikesiyle yaşamak hiç güzel değil (tansiyonum anında yükselir kalıtımsal sanırım) ama şişko olmamama rağmen yazın günde 3-4 litre terliyorum galiba :D şişkolara Allah sabır versin (ve irade :D )
Mesaj tarihi:
şu an saat kaç beyler ?
bizim evde bi ben aldım saati, sonra annem aldı, sonra ablam almış galiba emin değiliz, sonra diğer ablam almış ondanda emin değiliz. 2 ileri 2 geri yaptım sonra. aynı duruma geldik sanki.
birisi yardımcı olsun beyler.
sabah 6 da namaza kalkmam lazım
Mesaj tarihi:
kermit said:
bizim evde bi ben aldım saati, sonra annem aldı, sonra ablam almış galiba emin değiliz, sonra diğer ablam almış ondanda emin değiliz. 2 ileri 2 geri yaptım sonra. aynı duruma geldik sanki.

YA GÖKALP BU NE?

Ahahahahahahahahahahahahahahahahaha
  • Yeni Oluştur...