Dragonmax Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 Türkiye’de gün ışığından daha fazla yararlanmak amacıyla 29 Mart 2009 tarihinde saat 03.00’te başlayan yaz saati uygulaması 25 Ekim Pazar günü saat 04.00’te saatlerin 1 saat geri alınmasıyla sona erecek Yaz saati uygulamasıyla, akşam saatlerinde en yüksek değerine ulaşan enerji talebinin (puant gücü) azaltılması hedefleniyor. Yaz saati uygulamasıyla, her yıl, “orta ölçekli” bir hidroelektrik santralının yıllık üretimi olan 500 milyon kilovat saat (kWh) tasarruf sağlandığı tahmin ediliyor. UNUTMAYIN, UNUTTURMAYIN :D bakındım konuyu göremedim. önemli bi mevzu, açiim dedim. yarın benim gibi işe gidecekler varsa sabahın köründe kalkmasınlar
Masquerade Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 00.00-08.00 vardiyasında çalışanlara yazık lan. 9 saat.
huun Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 yemişşim gmt'sini. geçen hafta hurriyettin sitesinde haber vardı, saat 1 saat geri diye. sabah da babamla işim vardı, bir yere gidecektik görüşmeye. dedim saatini geri almayı unutma. ben unutmuştum, o ise sözüme inanmıştı. ben hurriyetin sitesine güvenmenin cezasını çok ağır çektim haha gerçi doğruladım farklı kaynaklardan, alın saatleri ger.
Dragonmax Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 huun said: yemişşim gmt'sini. geçen hafta hurriyettin sitesinde haber vardı, saat 1 saat geri diye. sabah da babamla işim vardı, bir yere gidecektik görüşmeye. dedim saatini geri almayı unutma. ben unutmuştum, o ise sözüme inanmıştı. ben hurriyetin sitesine güvenmenin cezasını çok ağır çektim haha gerçi doğruladım farklı kaynaklardan, alın saatleri ger.ben bu postu anlamadım :( siteye güvendin babana geri al dedin baban aldı sen almadın ama geçen hafta bu noktada babanın güme gitmesi gerek ne olmuş annamadım o.O
huun Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 anlamayacak bişe yok. o saatini geri aldığı için erken kalktı ve erken gitti. ben ve karşı tarafın saati normal işliyordu. güme giden nihayetinde bendim. hatta önce hüpletti, sonra gümletti. ve evet yemin ediyorum geçen pazar hürriyetin sitesinde saatleri geri alın diye haber vardı.
Dragonmax Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 sen ve karşı tarafın saati normal işliyosa gene geç kanlaman ve normal saatte gitmen gerekmiyomuydu ? yoksa tüh kaçırdım diye mi gitmedin ? olm ben mi mala bağladım da annamıyom asdsd ya uf :(
huun Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 valla samimi olarak mı soruyorsun, yoksa adam mı ayıklamaya çalışıyorsun anlamadım. direk itiraf edeyim, evet ben malım.
mulgear6 Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 Dragonmax said: sen ve karşı tarafın saati normal işliyosa gene geç kanlaman ve normal saatte gitmen gerekmiyomuydu ? yoksa tüh kaçırdım diye mi gitmedin ? olm ben mi mala bağladım da annamıyom asdsd ya uf :( GEÇ KALAN BABASI ! degil erken giden babası
Dragonmax Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 kanka yemin ediyorum annamadım. sanırım çalışıyorum bu aralar. anlama ve algılama yetimi ciddi ciddi kaybettim.. ayrıca samimi olduumuz için sorup duruyorum olm :D başkası olsa üstemelemem. laf mı sokturucam kendime bi de.. ama cidden annamadım ondan soruyorum asna eheh :)
Dragonmax Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 mulgear6 said: Dragonmax said: sen ve karşı tarafın saati normal işliyosa gene geç kanlaman ve normal saatte gitmen gerekmiyomuydu ? yoksa tüh kaçırdım diye mi gitmedin ? olm ben mi mala bağladım da annamıyom asdsd ya uf :( GEÇ KALAN BABASI ! degil erken giden babasıyani mevzu aslında babasının erken gitmesi. geç kalan yok he mi. tmm o zman annadım asdas olm dalga geçmeyin cidden algılayamıyorum artık.. :( 14 gündür tatil, haftasonu tatili, off gün, herhangibir izin vs olmadan çalıştım. daha da 5 gün daha tatil günüm olmadan çalışıcam.. varya son 10 gündür de tek yaptııme ve gelip yemek yiyip, odama çekilip, tasavvuf ney vs müzik açıp kitap okuyup 12 de yatıp sabah 7 de kalkmak :( iice tükendim. çalışmak sux --- edit: bu arada mulgear beynimin alıglamadığı anlayarak çok güzel yazmış mağara adamına anlatır gibi ahah.. saol kanka ahah..
mulgear6 Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 bak şimdi huun hürriyetin sitesinde "gördügü" haber sebebiyle babasına 1 saat geri al demiş saatini bi hafta önce babası almıs ama huun unuttugundan dolayı ve dogal olarak o "haberi" görmeyen diger insanlar almamıs simdi bir örnekle açıklıyalım durumu huun'un saati 09.00 diger insanların saati 09.00 babasının saati 08.00 bu durumda saat 9.30daki bir bulusmaya babası 1 saat sonra gelir aa bak burdan da anlıyoruz ki diger postumun "edit"ledigim kısmı gereksizmiş babası erken gitmiş ilk soyledigim dogruymus
Dragonmax Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 ahah tmm annadım asdsa.. yannız konunun üstüne gidilcekçe mevzu felsefi bi boyut kazanıyo sanki :D
Dragonmax Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 mulgear6 said: bu durumda saat 9.30daki bir bulusmaya babası 1 saat sonra geliryok 8.30 da gider yani 1 saat önceden gider. geç gitmez edit: ama yok dur bi dk.. buluşma 9:30 da ise. babası bi saat geriye alırsa saatini. ha doru, daha 1 saat var diye 1 saat geç kalkar 1 saat geç gider. o zman huunun babasının erken değil geç kalkmış olması gerekir.. dimi ?
Dragonmax Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 yarın evet. al istiosn şimdiden farketmez.. dur şimdi başka bi mevzu var daha önemli asdsa
mulgear6 Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 DIIT bugun alınıyo artık ayrıca simdi alırsan saatini bi saat geri gün kayar 23 saat ileriden gidersin xD
Dragonmax Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 lan dur 12 yi geçmişiz. doru bu gün alınıyo. pazara girdik dimi..e vet.. böcek 2 saat sonra al sen 1 saat geri sorun olmaz adas
Valeron Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 bu telefonlar kendini alıo mu geri ya ? 12 ye kurduk saati de o geri alıosa otomatik 11 e kuriim o zaman
Valeron Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 ben aldım normal saatlerimi 1 saat geri şimdiden hiç bişi deişmez ki
Öne çıkan mesajlar