necmi Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 modemim kablolu ve tek portlu eve telefon bağlantısı yapılırken biraz karışıklık oldu telefon kutusunda sormak istediğim soru bununla alakalı şimdi ev telefonu hattında bi karışıklık olsa apartmandakilerin hattı ile ve varsayalımki adsl sinyali bu karışıklıktan sebeb iki ayrı telefona gitse benim bağlantımı kullanabilirmi yani benim modemimle bağlantısı olmayan biri telefon hattımdaki karısıklıktan faydalanıp bağlantımı kullanırmı bunu sormamın sebebi daha adsl bağlanalı 10 gün oldu hiç bişey dl yapmadığım halde 3.2 gb kullanmısım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 Dedigin gibi bi durum varsa hatlar paralel olmus olur. fakat hattan sonra modeme splitter dan cikmadiginiz icin biriniz baglandiginda digerinin dusmesi lzm. yani ses olarak paralel calisir da , adsl calismaz. ayrica adsl ini kullanabilmesi icin ppoe sorgularini gecmesi lzm , onun icinde abone kullanici adi sifre vs bilinmesi gerek. ki zaten telefonlariniz paralel olsa diger tarafin coktan anlamasi gerekir kendi numaralarindan arama alamamalarindan. ilk once evde kendi trafigini bir gozet, muhtemelen problem bilgisayarindaki bir malware den oluyor olabilir. netmeter tarzi bir tool ile baglantini isabetli bi sekilde gozlemleyebilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
necmi Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 hmm çok teşekkür ederim yani benim modemimle bağlantı kuramayan bi bilgisayar telefon hattımı kullansa bile nete bağlanamaz doğrumu anladım ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 ya daha önce de soran oldu bunu.işletim sistemini yeni kurduysan güncellemeler inmiş olabilir.3.2 gb yi gözünüzde büyütmeyin hiçbişi değil ki çok basit o kadar dl yapmak.4gb kota komik bile değil artık bu devirde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 pardon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
necmi Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 windowsun hiç bi guncelleştirmesini yapmadım günde en fazla 4 saat vakit ayıran ve bişi dl yapmayan ve henüz bağlanalı 10 gün olan bi kullanıcı olarak haliyle onemsiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
necmi Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 ok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 aslina bakilirsa gunde 350-400mb lik dl yapmak 3-4 saat surfle zor bisey degil. yinede emin olmak adina dedigim gibi netmeter gibi bir tool yardimiyla gunluk modem ile arandaki trafigi ttnet verileriyle karsilastirip emin olabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaqta Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 3.2 gb olabilir eğer facebook falan gibi yerlere çok girip refresh'liyosan ordaki resimler baya mb yiyo oyüzdende olabilir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 caching yapar browser, refresh de bütün http response bastan indirmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar