Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Haşerat Vardiyası

kiddo

Öne çıkan mesajlar

ya geceleri sivrisinek geliyo banada ama bu sivrisinekler biraz şapşallaşmış nedense böle havada yakalıyorum elemanları haha[signature][hline]mutsuzum, mutlusun, mutlular....

Saeros, 14 Haziran 2004 16:57 tarihinde demiş ki:
aşık olmak hormonların bok yemesinden başka birşey değil bence.
Sosyal ağlarda paylaş

Raid böcek yemi tam bir ikilemdir aslında. Yani böcekleri cezbedip zehirlemek için evine yem koyuyorsun fakat sonuçta evindeki böcek populasyonunu arttırmış da oluyorsun bir yandan. :) Ya yemi bulamaz ise böcükler ve evin diğer yerlerine dağılırlarsa. Bence en güzeli her zaman evin sırınırlarına ilaç sıkmaktır. Hergün yenileme ile kalıcı bir çözüm olur. Ev içindekilerle mücadele ayrı bir konudur tabi :)[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak
Profocio Web Hosting
Sosyal ağlarda paylaş

Karıncalar için en güzeli limon diyorlar. Eve girdikleri yer veya yuvalarının çevresine limon damlatmayı dene bakalım.
Eve giriş veya yuva bulma yöntemi. Bir karınca seçilir, hatta direkmen tek bir toz şeker ile işi kolaylaştırılıp direk yuvasına dönmesi sağlanır.
Diğer bir açımasız yöntem ise gene giriş yerleri veya yuva çevresine yapğışkan bant yöntemidir ama bu ilerde karıncaya bile zarar vermeyen biridir lafını sizin için kullanan kişiyi yalancı pozisyona düşürür.
Karıncayiyen şıkkı ise bu hayvanın soyu tükenenler listesinde olması ve muhtemelen evde beslenmesi durumunda karıncalardan daha büyük sorunlar yaratacağı için tavsiye edilmez.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak
Profocio Web Hosting
Sosyal ağlarda paylaş

ya gecen gece sabaha karsi yatakta kitap okurken kafami kaldırdım gözlerimle aynı hizada bi örümcek.. dAyyt dedim öldürdüm hışım ve panikle.. Sonra bi tane daha bi tane daha derken 6 tane katlettim hepsi aynı şekil be ebatta.. Deli ettiler gece gece .. :)

Dedim ulan öldürmesemiydik acaba bi Peter Parkerr ??[signature][hline]Fii tarihinde Saruman demiş ki:
ph34r my army of uruk hai! Go outz0r, find teh hobbitz and pwnz0r them!
--------------------
Ariakan the YIILLAAANNN Merc..(tss)
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Szasstam, 07 Temmuz 2004 14:40 tarihinde demiş ki:
Ehehe ben kovalarken ekranın deliklerinden içeri girdi bir tanesi yuvayı gidip orayamı yaptılar yoksam :=P

Dur ben bir ekranı lümona bulayım :=PPP

Ekranın karıncalanıyo mu? !?1 öerhh[signature][hline]Fii tarihinde Saruman demiş ki:
ph34r my army of uruk hai! Go outz0r, find teh hobbitz and pwnz0r them!
--------------------
Ariakan the YIILLAAANNN Merc..(tss)
Sosyal ağlarda paylaş

Bizim mutfağıda 0.5cmlik kurtlar basmıştı. Yani tavandan hergün yaklaşık 10 tanesini temizliyordum. Sonra işin köküne inmeye gelen baskılar üzerine karar verdim :).
Sonuçta aylar öncesinden kalmış bir kuruyemiş torbasının hepsinin kaynağı olduğunu buldum. Evinizde sağda solda bu tip muhtemel yuvalar olabilir.
Bir diğer hikayem ise salona giren yarasaydı ama o biraz daha vahşice avlama yollarına giriyor. Işıklar tamamen açılır, music özellikle bas ağırlıklı ve bir sürü ses olan bir kanala ayarlanırki radar sistemi köreltilsin. Mümkünse WalkieTalkiler ele alınıp sürekli konuşulur. Daha sonra uzun kollu bir kıyafet ve başa geçirilen bir tenis raketi kılıfı ile elde raket yarasa avına çıkılır. Sonuç garantilidir ama her üzerinize uçuştaki kıllarınızın dimdik olması sonuçu geçici felçe sebebiyet verebilir.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak
Profocio Web Hosting
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...