Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hydra Grup Kotu xp?


Helcaraxe

Öne çıkan mesajlar

XPniz grup kalabalıklaştıkça bölündüğünden azalır, ama hydra gruplarda meslekler birbirini tamamladığı için ölmeniz zorlaşır, daha zor moblarla dövüşerek enchantment drop ve xp almayı arttırabilirsiniz.

"Yok, ben hydra falan dinlemem, powerplayerım ben!" derseniz ozaman yapmanız gereken (tabi blastersanız) sizinle aynı seviyelerde bir blaster arkadaş edinip kalabalık mob gruplarına bufflı halde AOE attacklarla saldırmak...[signature][hline]"You have no cause to bar me, brothers. I wish to take nothing from the tower that you have been sworn to guard, but I will destroy you if you delay me."
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

lvl ina gore cok degisir hydralar genelde 14 15 e kadar xp verir daha yukseksen xp si azalir. onun haricinde sk isen xp cok azalir yada lvl in cok dusukse yine xp alamazsin.

ama sanirim senin problemin cok kalabalik bir gruba girmissin ideal grup 3 yada 4 kisilik gruplardir xp icin 2 blaster 1 conroller bi healer boyle bi gruba denk gelirsen gunde en az 2-3lvl atlarsin(dusuk lvl larda) daha sonrada en az 1 lvl atlarsin.

Mumkunse tf gruplarini da kucuk orta secin ve grup uyelerinin sizden yuksek olmasina dikkat edin.

Mob la aranizda asiri lvl farki olmadigi surece sk olmayi istemeyin. +-3 lvl idare edebilirsiniz daha fazlasinda olmeyi goze aliosaniz sk olmayin yada olsaniz bile tam misyon biticekken sk dan cikin :) bi anda bi ton daha fazla xp gelir.[signature][hline]The KresanT
Science Blaster LVL 28 Ice/Fire
S.P.Q.R
City of Heroes Justice Server

Msar Kariudo Of Eclipse Galaxy
Colonel Of The Imperial Troops On Dantooine
Co-Founder Of TURK Clan
Loyal Protector Of Hi'lal City
(on vacation in Trandosha)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...