Chiptech Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 Intel Core2Duo 4400 @ 2.00 GHz 4 GB DDR2 900mhz 400 GB Sata HDD NVIDIA GeForce 7600 GS Gigabyte 965P-S3 Modeli Anakart satılık, fiyat biçemedim açıkçası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CapN Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 Biçsen ufaktan ? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chiptech Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 peki, 600 TL? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 kasa mı bu yoksa pc mi? kasa özelliklerini vermişsin de sadece... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chiptech Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 pardon, kasa sadece. ha, istiyorsanız yanında hediye 17" crt sony ekran vereyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 crt monitörü şehir dışına kargolamaya kalksan monitör fiyatı kadar kargo parası isterler bence asdj bayadır kargoyla bişi göndermiyorum ama en son bi arkadaşa windows cdsi göndermiştim aras kargo ile 5 - 10 lira arası bişi almışlardı. crt monitörü düşünemiyom heralde 50 60 alırlar lan =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 ee kasanın modelı seklı semalı nedir nasıldır psu su nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chiptech Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 kermit said: crt monitörü şehir dışına kargolamaya kalksan monitör fiyatı kadar kargo parası isterler bence asdj bayadır kargoyla bişi göndermiyorum ama en son bi arkadaşa windows cdsi göndermiştim aras kargo ile 5 - 10 lira arası bişi almışlardı. crt monitörü düşünemiyom heralde 50 60 alırlar lan =/ e istemesinler crt monitörü de zaten, ne yapacaksınız crt yi. bilmiyorum PSU sunu, kasa asusun bir kasası, önde 4 arkada 4 usb portu var. öndekilerden 2 tanesini bozdum yalnız, yani metal çerçevesi çıktı o yüzden kablo sokulmuyor ama düzelebileceğine inanıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chiptech Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 selam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelofdeath Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 kasadaki ps kaç watt? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chiptech Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 bilmiyorum, kasayı açmadan öğrenebilme şansım varsa söylersen bakayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 Fiyatta indirim olursa haber vermeni beklerim. Yada sen yaz buraya, ben ulasirim sana.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar