Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 Prawler bizi ekti. Olsun biz çok eğlendik. Hoşaf prawler.[signature][hline]- Pardon, siz aşık mısınız? - Hayır, biz Lathander'e tapıyoruz. - Anlamadım? - Yanlış oldu galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 said: Alexi_Septimus, 06 Temmuz 2004 20:41 tarihinde demiş ki: biz çok eğlendik. oha yalanın bu kadarı ![signature][hline]nasıl oluyor zaman bir türlü geçmezken yıllar hayatlar geçiyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 Valla, çok temiz alkollu ayrıldık akdenizden. Bilemiyecem. Nargile falan yoktu yalan hehe. Katılanlar ; Natural_Jedi,Selamon,Eraq,Dogmeat Veeeeeeeeeeeaaaaaaaaaaaargh Alexi Septimus. Gerçekten çok güzeldi. Sık sık yapmak lazım. Eraqla akraba çıkacaz diye korktum ehhe.[signature][hline]- Pardon, siz aşık mısınız? - Hayır, biz Lathander'e tapıyoruz. - Anlamadım? - Yanlış oldu galiba. [Bu mesaj Alexi_Septimus tarafından 06 Temmuz 2004 20:49 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natural Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 hopbaaaaaaaaaaaaaaaaa dıhgbfabfa süperdü ulaaaaannn harbi bu olayı çok sewdim süper muhabbet döndü.herkez çok kafa adamlar çıktı be helal olsun!! kusra bakmöayın kafalar iyi herkezin[signature][hline]Bu sayfadaki içerik, benim kişisel görüşlerimi belirtmektedir. paticik.com burada yazılı olanlar hakkında hiçbir yasal sorumluluk kabul etmemektedir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natural Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 fotoları görün siz çök sağlam fotolar var malzeme çıkıcak size paticik!![signature][hline]Bu sayfadaki içerik, benim kişisel görüşlerimi belirtmektedir. paticik.com burada yazılı olanlar hakkında hiçbir yasal sorumluluk kabul etmemektedir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 Alexi davayı satmışsın ŞipŞak Mostorz olmadan taksim buluşması mı olur.. hadi yaptınız bari foto koymayın adama hakaret gibi.. ayıp :P[signature][hline]Fleşşşh off folınn encıılllss Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 Koyarız kardeşim. Gelecektiniz.[signature][hline]- Pardon, siz aşık mısınız? - Hayır, biz Lathander'e tapıyoruz. - Anlamadım? - Yanlış oldu galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natural Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 harbi ya çaardık okadar 3 nesil paticik üyesi muabbeti yapmıyacaktınız peh peh çok şey kaçırdınız![signature][hline]Bu sayfadaki içerik, benim kişisel görüşlerimi belirtmektedir. paticik.com burada yazılı olanlar hakkında hiçbir yasal sorumluluk kabul etmemektedir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 Aslında kaçırdıkları en önemli olay Dogmeat. Adam dökülgen resmen. Çay döktü bira döktü öeh.[signature][hline]- Pardon, siz aşık mısınız? - Hayır, biz Lathander'e tapıyoruz. - Anlamadım? - Yanlış oldu galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natural Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 :) sigara içemeyen adam 3 büyükten sonra pöfüüürrr pöfürrr tütütmeye başladı zaten heheh klan'da kia dam çıakrken ''abi kusura bkma'' falan dedin de yok canumm dedi :)[signature][hline]Bu sayfadaki içerik, benim kişisel görüşlerimi belirtmektedir. paticik.com burada yazılı olanlar hakkında hiçbir yasal sorumluluk kabul etmemektedir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 Eh, alkole dayanıksız bünyeler =). Bakınız "nasıl limon suyu içilirken boğulunur?" F.A.Q by Alexi.[signature][hline]- Pardon, siz aşık mısınız? - Hayır, biz Lathander'e tapıyoruz. - Anlamadım? - Yanlış oldu galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natural Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 neaptıysa tuz yaptı iyi ayılttı tabi:)70 milyon hesaptan 10milyon ödemekde güzel duygu tabi yaşasın otlakçılık selamon 5 milyon harcadı ya kahvelerde cabası :)abi o anda limon suyu bana çok tatlı geldi :)[signature][hline]Bu sayfadaki içerik, benim kişisel görüşlerimi belirtmektedir. paticik.com burada yazılı olanlar hakkında hiçbir yasal sorumluluk kabul etmemektedir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 Salata sosuydu o zaten. Güzeldi.[signature][hline]- Pardon, siz aşık mısınız? - Hayır, biz Lathander'e tapıyoruz. - Anlamadım? - Yanlış oldu galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 beyler şindik eve geldim,bi uplad sitesi söyleyin resimler gelsin. ölümüne eğlenceliydi,bütün herkes kafa adamlardı,eraq mülayım sessizdi inşallah canı sıkılmamışdır(takma kafaya eraq) :) herşeyin muaabeti aypıldı,biralar yuvarlandı,üzerime ketçap,çay(1 bardak) ve bira döktüm,ama ölümüne eğlendik,prawleri buradn kınıyorum kın kın kı.....[signature][hline]HitPoints-50 Skill-Unarmed Location-Junktown Weapons-n/a Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natural Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 yok baba eraqğı benzettik kendimize alıştı eleman :)[signature][hline]Bu sayfadaki içerik, benim kişisel görüşlerimi belirtmektedir. paticik.com burada yazılı olanlar hakkında hiçbir yasal sorumluluk kabul etmemektedir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eraqrest Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 Ulan ilk mesajı ben atacaktım yetişemedim! Ne? Kim ben mi mülayimim? Yalanın bu kadarı, resimleri isteriz![signature][hline]Dilenci: Doğuştan körüm, kimsem yok. Lütfen yardım edin. Şair: Bahar geliyor, ama ben yine göremeyeceğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 rewsimler haırda nereye upload edim.alexi bisite sölemişti unuttum.[signature][hline]HitPoints-50 Skill-Unarmed Location-Junktown Weapons-n/a [Bu mesaj DoGMeaT tarafından 06 Temmuz 2004 22:15 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 www.photobucket.com, hemen üye olıneybıl.[signature][hline]- Pardon, siz aşık mısınız? - Hayır, biz Lathander'e tapıyoruz. - Anlamadım? - Yanlış oldu galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 http://img30.exs.cx/img30/9857/Image607.jpg http://img30.exs.cx/img30/4830/Image610.jpg ijeli güzellejelilm..... http://img30.exs.cx/img30/7592/Image612.jpg natural alexiye kötü kötü bakıyo... http://img30.exs.cx/img30/6807/Image618.jpg bun larla bi idare edin deavmı geliyo[signature][hline]HitPoints-50 Skill-Unarmed Location-Junktown Weapons-n/a Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 Şebek çıkmışım direkt haha.[signature][hline]- Pardon, siz aşık mısınız? - Hayır, biz Lathander'e tapıyoruz. - Anlamadım? - Yanlış oldu galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dominic Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 oeeh tiplere bak. hehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 http://img30.exs.cx/img30/9089/Image623.jpg naturalin ynaklara dikkat http://img30.exs.cx/img30/9745/Image626.jpg kıpkırızı çıkmısım http://img30.exs.cx/img30/8724/Image628.jpg naturel ve alexi http://img30.exs.cx/img30/5926/Image629.jpg hmm. http://img30.exs.cx/img30/905/Image641.jpg zorla karizma olamz :p http://img30.exs.cx/img30/4556/Image647.jpg hepsini koy diosun bunuda koyimde rezil ol :)[signature][hline]HitPoints-50 Skill-Unarmed Location-Junktown Weapons-n/a Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 bira içerken öeahh tadıda berbat ama karizmayı bozmayalım severek içiyomuş izlenimi olsun görüntüsü var suratlarda alexi görüşmeyeli cok deişmişsin :)[signature][hline]Grandmaster Hamburger Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 Görende kişilik bunalımında sanacak beni ha. İlk resimlerde sevimli. Bi resimde keş diğerinde öküz gibi çıkmışım bu ne be kardeşim hahaha. Başka koy başka =).[signature][hline]- Pardon, siz aşık mısınız? - Hayır, biz Lathander'e tapıyoruz. - Anlamadım? - Yanlış oldu galiba. [Bu mesaj Alexi_Septimus tarafından 06 Temmuz 2004 22:31 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natural Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 o anda bira içmiodum yanlız oda var:)[signature][hline]Bu sayfadaki içerik, benim kişisel görüşlerimi belirtmektedir. paticik.com burada yazılı olanlar hakkında hiçbir yasal sorumluluk kabul etmemektedir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar