Gkgokhan Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 Teknosa'ya gittim. Dedim şu monitörden istiyorum. Sonra alırken İstanbul'dan gördüğüm "Pixel kontrolü" yaptırmak istedim. Öyle bir hizmetlerinin olmadığını söylediler. Sonra neyse yoktur felan dedim ama eve gidince 1 adet ölü pixel buldum. Böyle yeşil yeşil, lanet olsun çok üzüldüm şu anda. Bide bunda bir sınır varmış galiba. Hani 10 tane olmadan alınmaz felan diye. Nedir olayı abi bilen biri varmı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 teknosadan almasaydın hiç, ölü piksel baktırmadan alınmaz lcd monitör :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 baş parmağını koyunca ölü piksellerin oraya, bilmem kaçtane varsa öyle değiştiriyolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gkgokhan Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 Balıkesir abi :( Şimdi bu renk pixel testine soktum da resmen 1 tane ya .. Kusura bakmayın edit atmayı yakında öğrenicem :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gkgokhan Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 Gkgokhan said: Balıkesir abi :( Şimdi bu renk pixel testine soktum da resmen 1 tane ya .. Edik geliyor geldi: Abi ekşide okudum. Bi vurdum geçti diyor. Bende yeter lan diyerek parmak attım. Yaşlı teyzenin para uzatırken dürtülme edasıyla dürttüm. Çok tırstım fakat OLDU! Oh yes. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 ben dicektim yap die yapmışsın evet masaj !? yaparak ölü pikselleri düzeltme imkanın var ama kesin die bişe yok sende işe yaramış başkasında yaramayabilir.çok bastırmayın ama nette ararsanız tarifler var :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 ölü piksel nasıl bi olay bende hiç yok 6 yıldır kullandım dsfdfgfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 http://en.wikipedia.org/wiki/Defective_pixel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar