Saeros Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 geçmiş olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 geçmiş olsun //.o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 bi bilen yapmıştır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PATA Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Fazla uzaklarda aramayın derim.Kardeşimin çalınan bisikleti tesadüfen iki iki gün sonra gördüm.Bizim siteden 4-5 km uzakta bi apartmanın önünde duruyordu.Tanıdım bisikleti aradım hemen babamı filan.O da jandarmayla geldi. Adam özür diledi filan.Zaten daha öncede sabıkası varmış bu sebepten alıp götürdüler. Yani uzun lafın kısası çok uzaklarda arama bisikleti.Oralarda biri çalmıştır muhtemelen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 4 kere çalınmıştı bizim bisikletler. abim aldırıyodu hırsız çalıyodu. en sonunda pedere gına geldi gitti hayvan gibi zincir kilit aldı kilit avucum kadar zincir desen kesmek istesen başa çıkamazsın bide üstüne süpürge hortumu geçirdiler o zincirin. 10 seneden fazla olmuştur herhalde hala çalamadılar ehehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 suvras said: BloodyBeast said: Bella said: benim bisikletimin ön tekerleğini sitede kilitliyken çalmışlardı o kadar güvenlik vardı güya.bi de sadece ön tekerlek hey allam. neyse geçmiş olsun,umarım bulunur. ahahhaha bunu yapardık sonra gidip bi yere atardık bisikleti. sırf ipnelik olsun diye MAL MISIN evet tam olarak öyleymiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 gerçekten çok şanssızmışsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar