dufrasne Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 Şehirdışında olan bisikletimi almaya kargoya gittim. Bisiklet derken de Corratec X-Vert Motion, yani baya pahalı bir bisiklet. Onu satıp birtakım gitar ekipmanları ve şu Turkcell Vınn'lardan falan alacaktım. Neyse kargoya da içim acıyarak 50 lira bayıldım. Eve geldim, apartmanın girişine kilitledim. (dışı değil ama kapının içerisi yani) 2 saat sonra arkadaş geldi, bisikleti getirdim gördün mü dedim. Yoo dikkatimi çekmedi dedi. Gittim baktım bisiklet orada yok. 2 saatte götürdüler bisikleti. Çok moralim bozuk, o para bana çok lazımdı. Destek olmak isteyenler hesap numaram falan dermişim. Bu arada bisiklet Moda'da çalındı. Sol fren kolunda bir yamukluk vardı. Kadrosunda da Aras Kargo yapışkanı var, çıkarmıştır onu gerçi şerefsiz. Temsili fotoğraf da koyayım. Görürseniz gidin dövün bisikletimi alın pliz. http://image5.sahibinden.com/photos/33/52/04/big_14335204_054.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 madem o kadar pahalı çıkarsana eve. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinkibinki Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 yazık olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 abi çok afedersiniz neredeyse kötümüzü çalacaklar biz bakmazken.aman diim dışarda bırakmayın malınızı sok asansöre çıkar gerekiyorsa öle "ya gören malı ne kıymetliymiş der" die düşünmeyin.geçmiş olsun olan olmuş artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 şu çevirmeli kilitler.. onları soldan sağdan çekin kuvvetlice. sonra kilit kısmının sonundaki rakam ile oynamaya başlayın. zincir gevşeyince yanındaki rakam serisine geçin.. kısa sürede çözülür. anahtarlı olanlar daha da kolay. azıcık kurcalama ile açılırlar. kısaca eşeğe sağlam kazık, kazığa da sağlam toprak gerekiyor. geçmiş olsun yaw. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 "o kadar pahalı bisikleti milyoncudan aldığım kilide emanet ettim" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dufrasne Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 kilit kalitesiz değildi. hani kilidi geçtim, apartmanın kapısını nasıl açtılar. orada bisiklet olduğunu nasıl gördüler. bunların hepsi 2 saat içinde nasıl oldu, takip mi ettiler beni yani. tüm komşulara sordum, biz görmedik diyorlar ama inanmıyorum şahsen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 ofisten bi çalışma arkadaşımla bi eleman daha adanadaydı iş amacıyla. adamlar arabayı 20 dk parkedip bi cafeye gitmişler. döndüklerinde kelebek camı kırık. gidenler : ipod nano 2 notebook, biri sıradan 15" Acer biri toshiba 13,3" 2000 tl civarı değeri olan bişey pasaport bavul, içindeki kıyafetler dijital foto mak. gözlük iphone aksesuarları bi de bu bilgisayarlarda baya önemli bilgiler vardı. bi mok da bulunmadı tabi. edit : umarım bulursun bisikleti de, polis molis bişey beklemiyosundur umarım. anca denk gelip görecen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 hurdacılara sorulabilir gerçi ne işe yarıcak bilemedim de aklıma geldi geçmiş olsun çok acı bişey bu tip hırsızlıklar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 herkes dufrasne ye yüklenmiş de hırsızın hiç mi suçu yok? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 gecmis olsun valla icim gitti. felakat habercisi olayim, hirsiz isini bilip parcalasa bile deore set + rst gila yi okutur. kadroyu cope at gitsin. =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 bisiklet çaldırmak epey üzer adamı, geçmiş olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 yıllar oldu piskelete binmedim. bak adını bile söleyemiom :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SinlessSaint Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 benimde ufakkene pisikletim çalınmıştı. evlat acısı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 benim bisikletimin ön tekerleğini sitede kilitliyken çalmışlardı o kadar güvenlik vardı güya.bi de sadece ön tekerlek hey allam. neyse geçmiş olsun,umarım bulunur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 Bu gunden itibaren bit pazarlarini dolas. Mutlaka bulursun. Hirsizlik mallari cogu zaman oralarda gider. Tekrar satin al sessiz sakin. Sakin adama 'pisikletimi caldin pis hirkiz, seni polise vericem' vs. deme. dersen hem bisikleti geri almaktan olursun hemde bi kac disinden.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ismail PK Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 Mr_Hand said: bi de bu bilgisayarlarda baya önemli bilgiler vardı. Asıl evlat acısı budur.. + Bisikleti çalınan arkadaş sana sesleniyorum. Sen takip edilmişsindir emin ol o bisikletin değerli olduğundan haberdar olan birisi tarafından yoksa ben onu mesela sen söylemesen çalmaya teşebbüs etmem bu neymiş nan derim.. Bianchi falan olsa anca dsfds bilmioruz ki başka markalar he birde bisan'a bindim sadsa derlerdi zamanında sad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 Bella said: benim bisikletimin ön tekerleğini sitede kilitliyken çalmışlardı o kadar güvenlik vardı güya.bi de sadece ön tekerlek hey allam. neyse geçmiş olsun,umarım bulunur. ahahhaha bunu yapardık sonra gidip bi yere atardık bisikleti. sırf ipnelik olsun diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 SinlessSaint said: benimde ufakkene pisikletim çalınmıştı. evlat acısı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suvras Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 BloodyBeast said: Bella said: benim bisikletimin ön tekerleğini sitede kilitliyken çalmışlardı o kadar güvenlik vardı güya.bi de sadece ön tekerlek hey allam. neyse geçmiş olsun,umarım bulunur. ahahhaha bunu yapardık sonra gidip bi yere atardık bisikleti. sırf ipnelik olsun diye MAL MISIN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoTwisT Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 Kapiciyi yoklayin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EVIL_DeaD Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 BloodyBeast said: ahahhaha bunu yapardık sonra gidip bi yere atardık bisikleti. sırf ipnelik olsun diye nası bir fantazidir ya bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 http://content.ytmnd.com/content/c/4/6/c467b48a877879f10197ef3d4397e688.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 BloodyBeast said: Bella said: benim bisikletimin ön tekerleğini sitede kilitliyken çalmışlardı o kadar güvenlik vardı güya.bi de sadece ön tekerlek hey allam. neyse geçmiş olsun,umarım bulunur. ahahhaha bunu yapardık sonra gidip bi yere atardık bisikleti. sırf ipnelik olsun diye harbiden ipneymişsiniz yalnız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 apartmana bırakılan bisiklet %99 ihtimalle çalınıyor arkadaş. arkadaşımın bisikleti 15 dakika içinde gitti. dışarı bıraktı 15 dakka sonra dedimki olum şunu içeri alalım sakata gelmesin, kapıyı açtım, baktım bisiklet yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar