Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Archery

Juli

Öne çıkan mesajlar

Arama yap diyecem ama yok :) scriptsharing.org burada bir ara bir bow vardı dediğin gibi idi ama tam hatırlamıyorum onu bütün bowlara uyarlarsan olabilir..
Bir bak istersen dediğim siteye.[signature][hline]Tanık Olsun Mavi Gozlu Istanbul FirardayIm..

[Bu mesaj Lyn tarafından 06 Temmuz 2004 18:58 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

abi sphere.ini baktım ama senin dedgn gibi birsey yoktu ben dark venue nin runuo server oldugunu biliorum fakat ordaki move shoht du galiba yanlıs hatırlamıosam oyle bir olay vardı ben onun gibi birsey istiorum yuruyerek ok atısı ve adam yanına geldimi yine ok atabilme ozelligi
Sosyal ağlarda paylaş

Emilatör kaynaklı olduğunu düşünüyorum sphere da herhangi bir script te yapılabileceğini zannetmiyorum. runuo daki script dili C# çok fazla içeriği ve yapılabiletesi çok yüksek bir dildir. C#tüm dillerin birleştiği bir yazılım dilidir. Neredeyse her dile uyarlanabilir. Fakat runuo da xml taban alınmış durumda. Xml yani herhangi bir cgi tabanı bilgisi ile kullanılabilir. Nerden nereye geçtim artık :)

Saygılarımla...[signature][hline]Gedik.NET Isp Worker - Project Developing , Linux&Unix Customer Responsible

[Bu mesaj BlazeS tarafından 07 Temmuz 2004 12:49 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

sphere da sınırla yapacağın iş ama işin ucunda C olunca neler yaparsın neler bambaşka bi oyuna bile cevirebilirsin...

geçen bi server'a girdiydim of of adamlar neler yapmışlar neler oha dedim lvl sistemi pvp sistemi falan yapmışlar ama öle sphere daki gibi değil süper[signature][hline][ quote ]Erutan, 06 Temmuz 2004 16:11 tarihinde demiş ki:
[ quote ]Erutan, 06 Temmuz 2004 15:21 tarihinde demiş ki:
ya boké gibi oyun oynanmaz sırf para için yapılmış oyun [ /quote ]
krono trigger bile 10 kat daha iyi frp olmamasına rağmen :D ... bu arada sanırım ilk kendi mesajını quote yapan insan benim? :D[ /quote ]
Sosyal ağlarda paylaş

oks bu sorunun cvpını sanırım aldım birde soyle bir sorum olucak bir çok pvp serverında gordum itemları bir yere sabitlio tıladgında onlar senin cantana dusuo bunun nasıl yapbilirs fakat sabitlenen item orda temsilen duruo ornegin Cesil Area Gibi bunu soylerseniz çok sevinirim bunun için ayrı ir scp yamammıza gerek varmı ??
Sosyal ağlarda paylaş

bende cok denetdimde morep morex lerden olcak sanırım (X varmıydı bilmiyorum) yoksa newitem la olmuo :D belkide ben eksik yapıyorum mesela şöyle yapıyorum

on=@Dclick
src.newitem=i_bandage,50
src.act.bounce

yapıom ama olmuo :D return 1 koysak olurmuki? :D yerde durmuyor kayboluyor yada başka yere zıplıyor belki
cont.bounce de olabilir :D belkide link :D (ztn hepsini dedim illaki biri olur :D)
(edit:8 tane :D kullanmışım bunla 9 oldu oha yaw)
[signature][hline][ quote ]Erutan, 06 Temmuz 2004 16:11 tarihinde demiş ki:
krono trigger bile 10 kat daha iyi frp olmamasına rağmen :D ... bu arada sanırım ilk kendi mesajını quote yapan insan benim? :D[ /quote ]

[Bu mesaj Erutan tarafından 07 Temmuz 2004 13:00 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

hmpz güzelmish yaw bu zorm amca süper iş yapmış elini öpmek lazım

başka yerleride öpülebilir yani :D
just kiddin'![signature][hline][ quote ]Erutan, 06 Temmuz 2004 16:11 tarihinde demiş ki:
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Erutan, 07 Temmuz 2004 12:59 tarihinde demiş ki:
bende cok denetdimde morep morex lerden olcak sanırım (X varmıydı bilmiyorum) yoksa newitem la olmuo :D belkide ben eksik yapıyorum mesela şöyle yapıyorum

on=@Dclick
src.newitem=i_bandage,50
src.act.bounce

yapıom ama olmuo :D return 1 koysak olurmuki? :D yerde durmuyor kayboluyor yada başka yere zıplıyor belki
cont.bounce de olabilir :D belkide link :D (ztn hepsini dedim illaki biri olur :D)
(edit:8 tane :D kullanmışım bunla 9 oldu oha yaw)

Senin yaptığın çok güzel edit scp si olur.

[itemdef i_hede]
...
...
..

On=@Dclick
src.newitem=i_hodo
src.act.bounce
src.dupe 25

:)[signature][hline]Her şeyin en iyi açıklaması zamandır! (Ama bir bakıma da vakit nakittir)

Amentes
Amentes Forum
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...