Fin Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 google yerine patiden aratsaydin :0 Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nas Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 hangi msn ? eger ordayken kullandığımsa o msn i bidaha hayatım boyunca açmam heralde =) Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Abilify Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Hosgeldin. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 sen onu bırak parti nerde Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 yapmış partiyi Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 madem kullanmicaksin sahsi mesene'ni ver bari naz. Mp3 guzelmis, bu tus ne ise yariyo? msn varmi? Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nas Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 çok ihtiyacım olmadıkça msn kullanmıyorum yarışma bittiğinden beri=) partiye de daveti ettim herkesi ama ne gelen vardııı ne giden Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Hazir uzerinden vakit gecti merak ettim Yarisma amaci neydi, yani sadece es dost toplayip kim daha cok oy alcak seysi mi? Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 küresel ısınmaya destek için bi de doga yapsınnar die yarısmıs Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 izmir'deyim ama ben nazli, sansina kus, yada gel burda parti yap :/ Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 nas= insanlar? Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 ve işte paticik bilinen birşeyi bir kere daha kanıtlamış oldu.. bağyan pati topik açarsa, o topik her türlü 10 sayfaya vuruyor. helal.. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nessarien Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 Bence krizin etkileri bunlar. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 BonePART said: ahaha abi bizim kizlarda sakat ki simdi vanille gelcek cirkin cirkin tuba gelir bide ters iliskiler karmasasinda bir dugum gibi bisi forum ahaha bence abi bole yeni uyelere initiation icin bi bolum acmamiz laim bole mesela orcun oraya giremesin yavas yavas once vanille sonra dela sonra orcunun mesaj attigi olumlere girilsin kermit ikinci seviyede opsiyon sayilsin nah. o yukarda dediklerin külliyen yalan. iftira anacim. ne zaman yaptim öyle? ha?. asil siz cirkinlesmeyin oom. alala. ben, banliykene takip ettim gayet ve nazliyi sempatik buldugum icin oy verdim. hosgeldin nazli =) güzel bi kullanici kazanmis pati. bakma sen bu yavsaklara ^^ (bunu da aksini ispatmak icin yazmadims, susun.) Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 Oha içinde kalmış söylemiş asdf Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 Dartanian said: o listeden 1 kişinin öyle bişey yapmıcağını biliyorum :D Dediğim gibi işte.. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 heralde lan catladim burda mesaj yazamiyorum diye :D Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 Ama bak ben demiştim biri var öyle düşünmicek diye :D :D o sendin lan Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 eyw gözüm^^ Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 welcome Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 hos geldin nazlıcan Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 selam Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadea Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 özledim koştum geldim Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 cidden 10 sayfa olmuş yine. olsun oğuzun gelmesinden iyidir Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coder Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 olm sizde deney7 ye katılın duvara paticik yazın sizinde olsun kız haketmiyor mu ilgiyi bu arada ben yakışıklı prens asl ? msn adresim [email protected] ekle cam aç *titret* cam aç cam Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar
Muhabbete Katıl
Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.