Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yeni bir forum keşfettim

nasýl böyle mi

Öne çıkan mesajlar

"nasıl böyle mi" said:

@Yiğit, o kadar yazının içinden bonibon mu dikkatini çekti? Öyle bir üye mi var yoksa? Sufle, son yaşanan feyk olaylarından dem vurmuş, şüphenin onunla ilgisi olabilir. Ben hakimim masum bey diyip artık kendimi kanıtlama merasimine bir son veriyorum.

Forumu gezdirin derken ciddi idim, ortamı tanıtın bana, yaklaşık 10 senedir forum forum geziniyorum ama buraya hiç rastlamadım. Burak (cyrus) bugün FriendFeed'de "Paticik hala duruyor mu" gibi birşey yazdı, eski bir forum belli ki. Ben de meraktan baktım, üye oldum. Nedir Paticik'i özel kılan? Kimdir buranın muhtarı, kaymakamı?

bu başlık taşındı mı sen mi garbıca açtın ?
Sosyal ağlarda paylaş

Paticik, Deney7 ve Deney7'nin anıldığı sosyal platformlarda da adından sıkça söz ettirmişti bugün. Bu da merakımı artıran faktörlerden. Bayan yarışmacıyı zirveye taşıyan forum olduğu dedikoduları dolanıyor.

@BloodyBeast, yeni gelenler bölümüne açmamayı kafaya koyduktan sonra konu dışını gözüme kestirdim ama konu dışının da dışında bir konuydu. Garbage'da geyik döndüğünü görünce doğrudan buraya açtım.

@roket adam, keşifte zorlanacağım gibi görünüyor. Böylesine dışlanmayı beklemiyordum.

@Cuce, evet avatar yokmuş. Konuyu açarken bilmiyordum.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Paticik, Deney7 ve Deney7'nin anıldığı sosyal platformlarda da adından sıkça söz ettirmişti bugün. Bu da merakımı artıran faktörlerden. Bayan yarışmacıyı zirveye taşıyan forum olduğu dedikoduları dolanıyor.

Buyur işte ya rezil ettiniz forumu yazıklar olsun! İyi ki bi dişi geldi bana oy verin dedi hemen yapın zaten dediklerini. Peeh...
Sosyal ağlarda paylaş

@ismail PK, DH, ben üyeliğimi iptal etmeden bir süre önce fake sorununa kısmen çözüm bulmuştu. SMS ile doğrulama zorunluluğu getirdiler, böylelikle üyeler doğrulama yapmadığı sürece mesaj atamıyorlardı. 1'den fazla hat sahipleri yeni hesaplar açabiliyorlardı tabi. Ancak "açık hat" değilse (diğer bir deyişle kendi adına açtırmışsa hattı) çoğu kişi bu yönteme başvurmayacaktı, akıllıca bir adımdı bana göre.

Şu an Paticik'in feyk trafiği ne durumdadır bilmem ama eğer rahatsız edici düzeydeyse bu yönteme başvurulabilir.
Sosyal ağlarda paylaş

"nasıl böyle mi" said:

@ismail PK, DH, ben üyeliğimi iptal etmeden bir süre önce fake sorununa kısmen çözüm bulmuştu. SMS ile doğrulama zorunluluğu getirdiler, böylelikle üyeler doğrulama yapmadığı sürece mesaj atamıyorlardı. 1'den fazla hat sahipleri yeni hesaplar açabiliyorlardı tabi. Ancak "açık hat" değilse (diğer bir deyişle kendi adına açtırmışsa hattı) çoğu kişi bu yönteme başvurmayacaktı, akıllıca bir adımdı bana göre.

Şu an Paticik'in feyk trafiği ne durumdadır bilmem ama eğer rahatsız edici düzeydeyse bu yönteme başvurulabilir.

benım cep telefonum yok.
Sosyal ağlarda paylaş

Farinal said:

Steve, Steve, the guy who sat for like six minutes straight addressing me in a serious tone? Uh, thank you, I suppose. Um, but uh yeah, this, I don't think I should answer. What if I told you it would ruin the mystique, you guys? Umm, and then um, bububuh, I dunno, really, huh.

Farinal,
Have you ever been in famous 7-11, near Henry W Mair Festival Park in Milwaukee?
Best.
Sosyal ağlarda paylaş

BloodyBeast said:

@nasıl böle mi
ne ara anladın lan garbıcda geyik döndüğünü ?
başlık açmak için analiz mi yaptın lan?

Hayır lan, bölümdeki başlıklar ve konuların güncelliği durumu özetliyordu zaten.

@Cuce, bu gibi durumlar için mevcut üyelere kolaylık sağlanmıştı. Ama yeni üyeler için zorla değil, mecburiydi.
Sosyal ağlarda paylaş

Muhabbete Katıl

Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.

Misafir
Bu konuya yanıt ver...

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Paylaştığınız link otomatik olarak mesaja iliştirildi.   Bunun yerine link olarak göster

×   Önceden girilen içerik getirildi.   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...