makeitreal Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Abilerim,ablalarım; Başlıktaki konunun bir adet tablosu var Z li falan. Yarın vize var, banko soru gelicek ısrarla anlayamıyorum. Var mı anlatabilcek bi cengaver?
nutella yerim Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 tam olarak neresini anlamadıgını soylersen elimden geldigince yardımcı olmaya calısırım ama geciktim galiba bugun 23 ü ayın
makeitreal Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 "nutella yerim" said: tam olarak neresini anlamadıgını soylersen elimden geldigince yardımcı olmaya calısırım ama geciktim galiba bugun 23 ü ayın geciktin baboli. de canın sağolsun. termodinamik bilgim inanılmaz dersen dönemin geri kalanında dürtükleyebilirim seni.
Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 ideal gazdan sapma değil mi bu normalde PV = nrt ideal olduğu zaman tabi ki PV/nrt = 1 fakat eğer ideal gaz değilse ve normalden daha fazla çekim varsa(hacmi beklenenden daha az olacak haliyle) PV/nrt<1 normalden daha fazla itim varsa (hacmi daha geniş olacak hali ile) PV/nrt>1 Dolayısıyla sana bir z sıkıştırılabilme faktörü verdikleri zaman hesap yaparken PV = znrt diye kullanıyorsun z kat sayısını. bir nevi bu teori ile deneysel veriler arasında regresyon yapıyorsun yani. buarada fizik bölümünde verilen termodinamikte görmedim o yüzden ismini hatırlamıyorum fakat bu olduğunu tahmin ediyorum
Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 "Pen Duick" said: çarpıyorsun temel olarak bu yani sdf
Fin Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 atomlarin polarizasyonu yoksa direk carpiyorsun ben yaz okulunda ustten alip gecmistim ehu
nutella yerim Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 makeitreal said: "nutella yerim" said: tam olarak neresini anlamadıgını soylersen elimden geldigince yardımcı olmaya calısırım ama geciktim galiba bugun 23 ü ayın geciktin baboli. de canın sağolsun. termodinamik bilgim inanılmaz dersen dönemin geri kalanında dürtükleyebilirim seni. bi sıkıntı olursa sor elimden geldigince yardım ederim
Pyro Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 Termodinamik ve akışkanlar makinanın en zevkli dersleridir, gir bundan sonrakilere derim.
mokoko Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Pyro said: Termodinamik ve akışkanlar makinanın en zevkli dersleridir, gir bundan sonrakilere derim. sorunda şu ki arkadaş makina ogrencisi değil :D
reddiye Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Fin said: atomlarin polarizasyonu yoksa direk carpiyorsun ben yaz okulunda ustten alip gecmistim ehu ben de mak mühendisi olarak işe başladım 5.yıl oluyor yani ama hala termo 1 - 2 alttan bekliyor havanı yiyim nan sdf
bosphorus Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 Mükemmel gaz davranısından sapmanın bir ölçüsüymüş. arkadaş yazmış gayet acık.
Öne çıkan mesajlar