makeitreal Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Abilerim,ablalarım; Başlıktaki konunun bir adet tablosu var Z li falan. Yarın vize var, banko soru gelicek ısrarla anlayamıyorum. Var mı anlatabilcek bi cengaver? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 tam olarak neresini anlamadıgını soylersen elimden geldigince yardımcı olmaya calısırım ama geciktim galiba bugun 23 ü ayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pen Duick Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 çarpıyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
makeitreal Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 "nutella yerim" said: tam olarak neresini anlamadıgını soylersen elimden geldigince yardımcı olmaya calısırım ama geciktim galiba bugun 23 ü ayın geciktin baboli. de canın sağolsun. termodinamik bilgim inanılmaz dersen dönemin geri kalanında dürtükleyebilirim seni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 ideal gazdan sapma değil mi bu normalde PV = nrt ideal olduğu zaman tabi ki PV/nrt = 1 fakat eğer ideal gaz değilse ve normalden daha fazla çekim varsa(hacmi beklenenden daha az olacak haliyle) PV/nrt<1 normalden daha fazla itim varsa (hacmi daha geniş olacak hali ile) PV/nrt>1 Dolayısıyla sana bir z sıkıştırılabilme faktörü verdikleri zaman hesap yaparken PV = znrt diye kullanıyorsun z kat sayısını. bir nevi bu teori ile deneysel veriler arasında regresyon yapıyorsun yani. buarada fizik bölümünde verilen termodinamikte görmedim o yüzden ismini hatırlamıyorum fakat bu olduğunu tahmin ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 "Pen Duick" said: çarpıyorsun temel olarak bu yani sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 atomlarin polarizasyonu yoksa direk carpiyorsun ben yaz okulunda ustten alip gecmistim ehu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 makeitreal said: "nutella yerim" said: tam olarak neresini anlamadıgını soylersen elimden geldigince yardımcı olmaya calısırım ama geciktim galiba bugun 23 ü ayın geciktin baboli. de canın sağolsun. termodinamik bilgim inanılmaz dersen dönemin geri kalanında dürtükleyebilirim seni. bi sıkıntı olursa sor elimden geldigince yardım ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 Termodinamik ve akışkanlar makinanın en zevkli dersleridir, gir bundan sonrakilere derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Pyro said: Termodinamik ve akışkanlar makinanın en zevkli dersleridir, gir bundan sonrakilere derim. sorunda şu ki arkadaş makina ogrencisi değil :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reddiye Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2009 Fin said: atomlarin polarizasyonu yoksa direk carpiyorsun ben yaz okulunda ustten alip gecmistim ehu ben de mak mühendisi olarak işe başladım 5.yıl oluyor yani ama hala termo 1 - 2 alttan bekliyor havanı yiyim nan sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bosphorus Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 Mükemmel gaz davranısından sapmanın bir ölçüsüymüş. arkadaş yazmış gayet acık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar