Meabbics Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 herkesde de aynı olay 2 senelik kız arkadaşımdan ayrıldım sonra birleştik sonra o ayrıldı 1 ay falan ayrı kaldık arada 2mizde bişiler yaşadık lindt in beyaz çukulatasından aldım getiriyim dedi trip kastım sonra akbank jazz festivaline onu davet ettim kabul etti buluştuk bilet almaya giderken gayet yakınlaştık ve olan oldu tekrardan neyse biletleri aldık sonra biraz daha takıldık dağıldık ben bu kızı unutmuştum binbir tane şey saydı seviyorum unutmiycam bırakmıycam seni diye bugün gelen msj: eskisi gibi değil bu böyle gitmez biletleri sana veriyim bödöböd dedim eben!?! harbi dedim ve aradım haklı olarak konuş konuş biyerlere varamadık bitti gitti herşey güzel de oldu biletler patladı ama patladı ben her zaman nazik sevecen saygılı biri oldum arkadaşlarıma karşı (kız) ama yok abi yok yaramıyo bunlara en ufak fırsatta saflığından yararlanıp köpekleri yapıyolar seni puşt olunurda bu kadar olunmaz o kız artık yok mutluyum bu da bize gelsin Infected Mushroom -Heavyweight (muhteşem bir solo) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 biletleri mi satmaya çalışıyosun tam anlamadım ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Meabbics Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 biletler onda kaldı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 off evlat acısı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Manve_13 Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 biletleri al sonra başkasını bul onla git. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 biletleri al, birlikte gitmek istedigim biri var de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 biletleri al taksi paranıda ona yık. ne acayip insanlar var la. ıssız kadın olmak istemiş heralde gidişat onu gösteriyor. seneler sonra atlas pasajında karşılaşırsanız koşup boynuna sarılacak aman inanma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ismail PK Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Meabbics said: biletler onda kaldı O biletlerle şimdi başkasını takıp gitmesin sadsa direk cinayet sebebi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SinlessSaint Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 fede said: off evlat acısı +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
peder zickler Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 fede said: biletleri mi satmaya çalışıyosun tam anlamadım ben:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Devilmanta Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 bende birinden kafa yedin zannettim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skyfire Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 cidden al biletleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 Alın bu biletleri.. ALALALALAL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chewy Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 "ismail PK" said: Meabbics said: biletler onda kaldı O biletlerle şimdi başkasını takıp gitmesin sadsa direk cinayet sebebi..bu cidden priceless olur.ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
midye dolma Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 Meabbics said: arada 2mizde bişiler yaşadık başkalarıyla mı seviştiniz yani ben anlamadım burayı. evetse; eheheheehehee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 eheh senin bu yazıyı okuma zamanın gelmiş. said: Bir aşk için yapabileceğin her şeyi yaptığına inanıyorsan ve buna rağmen hala yalnızsan, için rahat olsun. Giden zaten gitmeyi kafasına koymuştur ve yaptıkların onun dudağında hafif bir gülümseme yaratmaktan başka hiçbir ise yaramayacaktır. Sen kendini paralarken o bahaneler bulmaya hazırdır. Hani ağzınla kuş tutsan "Bu kuşun kanadı neden beyaz değil?" diye bir soruyla bile karşılaşabilirsin. Yaptıklarınla değil yapmadıklarınla yargılanırsın her zaman. Bu mahkemede hafifletici sebepler yoktur. İyi halin cezanda indirim sağlamaz. Sen, "Ama senin için sunu yaptım" derken o, "Şunu yapmadın" diye cevap verecektir. Ve ne söylesen karşılığında mutlaka başka bir iddiayla karşılaşacaksındır. Üzülme, sen aşkı yaşanması gerektiği gibi yaşadın. Özledin, içtin, ağladın, güldün, şarkılar söyledin, düşündün, şiirler yazdın. "Peki o ne yaptı " deme. Herkes kendinden sorumludur aşkta. Sen aşkını doya doya yaşarken o kendine engeller koyuyorsa bu onun sorunu. Bir insan eksik yaşıyorsa ve bu eksikliği bildiği halde tamamlamak için uğraşmıyorsa sen ne yapabilirsin ki onun için? Hayatı ıskalama lüksün yok senin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Privhunter Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 @yav: tam arkadaşa ne diyceğimi bilemezken imdadıma yetiştin direk c/p yaptım. hatta bunu kaydediyimde başkalarınada yollarım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 uçan beyaz kuşun ardından koşan adamı gördüğünde, uçan beyaz kuşun taşıdığı anlama bakmalısın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar