Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

afiyetle kafa yenir !

Meabbics

Öne çıkan mesajlar

herkesde de aynı olay

2 senelik kız arkadaşımdan ayrıldım sonra birleştik sonra o ayrıldı 1 ay falan ayrı kaldık

arada 2mizde bişiler yaşadık
lindt in beyaz çukulatasından aldım getiriyim dedi trip kastım sonra akbank jazz festivaline onu davet ettim kabul etti

buluştuk bilet almaya giderken gayet yakınlaştık ve olan oldu tekrardan neyse biletleri aldık sonra biraz daha takıldık dağıldık

ben bu kızı unutmuştum binbir tane şey saydı seviyorum unutmiycam bırakmıycam seni diye bugün gelen msj:

eskisi gibi değil bu böyle gitmez biletleri sana veriyim bödöböd

dedim eben!?! harbi dedim ve aradım haklı olarak konuş konuş biyerlere varamadık

bitti gitti herşey güzel de oldu biletler patladı ama patladı

ben her zaman nazik sevecen saygılı biri oldum arkadaşlarıma karşı (kız) ama yok abi yok yaramıyo bunlara en ufak fırsatta saflığından yararlanıp köpekleri yapıyolar seni puşt olunurda bu kadar olunmaz

o kız artık yok mutluyum bu da bize gelsin

Infected Mushroom -Heavyweight (muhteşem bir solo)
Sosyal ağlarda paylaş

eheh

senin bu yazıyı okuma zamanın gelmiş.

said:
Bir aşk için yapabileceğin her şeyi yaptığına inanıyorsan ve buna rağmen hala yalnızsan, için rahat olsun. Giden zaten gitmeyi kafasına koymuştur ve yaptıkların onun dudağında hafif bir gülümseme yaratmaktan başka hiçbir ise yaramayacaktır. Sen kendini paralarken o bahaneler bulmaya hazırdır. Hani ağzınla kuş tutsan "Bu kuşun kanadı neden beyaz değil?" diye bir soruyla bile karşılaşabilirsin. Yaptıklarınla değil yapmadıklarınla yargılanırsın her zaman. Bu mahkemede hafifletici sebepler yoktur. İyi halin cezanda indirim sağlamaz. Sen, "Ama senin için sunu yaptım" derken o, "Şunu yapmadın" diye cevap verecektir. Ve ne söylesen karşılığında mutlaka başka bir iddiayla karşılaşacaksındır. Üzülme, sen aşkı yaşanması gerektiği gibi yaşadın. Özledin, içtin, ağladın, güldün, şarkılar söyledin, düşündün, şiirler yazdın. "Peki o ne yaptı " deme. Herkes kendinden sorumludur aşkta. Sen aşkını doya doya yaşarken o kendine engeller koyuyorsa bu onun sorunu. Bir insan eksik yaşıyorsa ve bu eksikliği bildiği halde tamamlamak için uğraşmıyorsa sen ne yapabilirsin ki onun için? Hayatı ıskalama lüksün yok senin.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...