Lucretius Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2004 Merhaba Ultima-Strike.com Sphere ve Runuo Scripting sitemiz acılmıstır yakında cs ve uo serverlarımızda acılacaktır aslında site acıktır 1 haftadır ama paticik kapandıgı icin simdi reklam hakkımı kullanabiliyorum.Bu arada sitemizde cs mod'u alınacaktır belki burası yeri degil ama bir not olarak dusuyorum herkeze tşkler...bide modlar eklerse scripting sitesi diye iyi olur :) http://www.ultima-strike.com [Bu mesaj Lucretius tarafından 01 Temmuz 2004 16:29 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj Lucretius tarafından 01 Temmuz 2004 16:32 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lucretius Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2004 yorumlarınızı bekliyorum...[signature][hline]Ultima-Strike.com Site Admin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vilt Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2004 Başarılar.[signature][hline]legend never die only change , vilt. Me Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2004 daha önce açmıştınız bu konuyu zaten ne gerek vardı[signature][hline]dayt! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lucretius Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2004 hyr daha once acılmadı bu konu daha once uo serverı icin nasıl siteden account acılımı yapılır diye acıldı o sıradada reklam yapmadım ben..[signature][hline]Ultima-Strike.com Site Admin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lucretius Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2004 sponsorumuzdan kaynaklanan bir sorun var o duzeltilmeye calısılıyor ondan sitemize ulaşamıyorsunuz duzelicek..[signature][hline]Ultima-Strike.com Site Admin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Omur Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2004 Tebrikler[signature][hline]CursedAge UO Shard *!You see Omur is attacking to you* Kayıt tarihiniz: 10 Şubat 2003 00:00 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valheru Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2004 hayırlı olsun... sitenize girip bakabilseydim daha da hayırlı oalcaktı ama :P[signature][hline]Arqas Admin www.tr-game.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pawliger_Asgard Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2004 Hayırlı olsun...[signature][hline][b]Email: [email protected] Amor a.k.a Pawliger [Pawliger] Anet Exile [Amor] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2004 bide siteye girerken şifre sormasa neler olacak kimbilir :) Başarılar...[signature][hline]Her Avcı Avını Tutkuyla Avlar . Bense Ötesinde Bir Av Yaparım . Adonis 1 lvl 32 Assasin [Bu imza zgrw tarafından 06 June 2004 01:36 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wolcano Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2004 http://www.ultima-strike.com hayirli olsun neden paralo isteme gewregi duydunu anlamadim halka acmaya niyetin yoksa neden böyle bir yöntem kullandinki ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Larethian Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2004 Anlayış Sıfır milletin demekki sitede bir problem war en kısa zamanda düzeltirler sanki aceleniz war.[signature][hline]Her şey daha iyi bir Online Gaming için... Arqas Shard sphere server v.1.0 , Class Transfer System , Level system , UO:Aos destekleyerek ve daha bir çok yenilik ile hizmetinizdedir.Account alımları aktifdir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Taina Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2004 falla hayırlı ugurlu olsun ama ben siteye giremedim o ayrı bir konu :P[signature][hline]Ulaşmayı Düsündüğü Limanlar Tükenmedikçe;Gemi Zamana Meydan Okur. ¦ AddToTuİCq ¦[/b] Sheak Soyrel's ¦ SenTOMail ¦ ¦¦¦¦¦¦ManyakLarın Manyagı¦¦¦¦¦¦¦ ¦¦¦¦¦¦İsmi Bulunamayan Radio¦¦¦¦¦¦¦ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lucretius Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2004 Arkadaşlar yukarda yazdım ama yine yazıyorum benim sponsorum yanlışlıkla sifre koymuş hostuna butun siteleri aynı şekilde şifre istemiş adamlar tek tek bir suru siteye sifreleri kaldırmakla ugraşıldı bu durum yuzunden ozur dileriz şu anda site aktif herkezi bekliyoruz :D[signature][hline]Ultima-Strike.com Site Admin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2004 web disagn pek güzel olmamış bence biras değiştirin .[signature][hline]Her Avcı Avını Tutkuyla Avlar . Bense Ötesinde Bir Av Yaparım . Adonis 1 lvl 32 Assasin [Bu imza zgrw tarafından 06 June 2004 01:36 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lucretius Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2004 ne bakımdan acaba guzel olmamış biraz daha detayli bilgi verirsen bende dahada guzelleştirebilirim..[signature][hline]Ultima-Strike.com Site Admin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soydaner Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 Bu siteye Birde Orjinal Clent 203 Download koyulması gerekıyor cunku bana cok lasım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lucretius Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 Client 2.0.3 varda orjinal derken neden bahsediyorsun onu anlamadım??[signature][hline]Ultima-Strike.com Site Admin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Martin_Solveig Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 Bence sistem guzel tasarım idare eder ama isim kotu keşke biraz daha ozen gosterseydiniz isime başarılar.[signature][hline]Tanık Olsun Mavi Gozlu Istanbul FirardayIm.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PlayBoy Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 Ba$arılar[signature][hline]Only god can judge me ! Beni sadece tanrı cezalandırır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Martin_Solveig Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 Derleyincede pek olmuyor ya galiba benim Counter Strike'a karşı olan sinir bozukluğundan bana oyle geliyor :)[signature][hline]Tanık Olsun Mavi Gozlu Istanbul FirardayIm.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar