BloodyBeast Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 e atiyorum ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 düzeldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
naraso Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 bu dhden uyarıydı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 DH KİMMİŞ LAN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
naraso Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 said: Oradaki Son mesejlara bak silinmeden..İyice rezil ettim onları.. Edit:Son mesajımdan sonra konuyu kilitlediler..Zorlarına gitti tabi..Dedim olum sizin foruma atılan mesajlar,dhye atılan mesajların 20'de 1 i bile değil..Siz kimi dövüyonuz dedim..Sonra Dhnin dünyadaki en büyük 26. forumu olduğunu gösteren listeyi verdim..Adınızı bulursanız haber verin dedim.. kendi kendine gelin güvey olmuş adam :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 bu ne be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
naraso Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 forumlarında gördüm az önce sadsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 naraso said: said: Oradaki Son mesejlara bak silinmeden..İyice rezil ettim onları.. Edit:Son mesajımdan sonra konuyu kilitlediler..Zorlarına gitti tabi..Dedim olum sizin foruma atılan mesajlar,dhye atılan mesajların 20'de 1 i bile değil..Siz kimi dövüyonuz dedim..Sonra Dhnin dünyadaki en büyük 26. forumu olduğunu gösteren listeyi verdim..Adınızı bulursanız haber verin dedim.. kendi kendine gelin güvey olmuş adam :P HAHAHAHAHDSHDSDSSDF "BAKIN DEDİM, ETMEYİN DEDİM. İNDİRİRLER DEDİM. DİNLETEMEDİM." -ee sonra abi "GİTTİK İNDİRDİK OLM HEPSİNİ, NOLCAK." -aman abi bi şey var mı sizde? "Bİ TEK HALİL ABİNİN SAÇI BOZULDU, SİLAHI ÇEKİP BİRİNİN TOPUĞUNA SIKTI İŞTE" -büyüksün abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 HASDHHQWUDHUQAWDASD yok lan nedankoya sordum ayar yapıomuş adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar