Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Exploitative Activity: Abuse of the Economy


Nacrem

Öne çıkan mesajlar

ya ah manipülasyonu yapanlara veriliyor o genelde, belli başlı itemlarda monopol durumda olmak, mesela epic kırmızı gem diyelim. sen ah'deki bütün kırmızı gemleri satın alıp, kendi belirlediğin fiyata satıyorsun, başkası daha ucuza da koysa, onu da alıp yine kendi belirlediğin fiyata satıyorsun. yani epic red gem piyasası sende oluyor. ama zaten bunu yapabilmek için hayvan gibi zengin olman gerekiyor, kolay birşey değil ah manipülasyonu yapmak, olan consumera oluyor eheh.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Reason for Closure: Terms of Use Violation - Exploitative Activity: Abuse of the Economy

Ahde tekel yaratmak gibi şeylerden ceza almazsınız yukarıdaki ban sebebinin anlamı şudur.

1) Ping düşüren servis programlarını bilinçsizce kullanmanız. İp değiştikçe farklı farklı ülkelerden giriş yapıldıkça power leveling servislerine benzer servislerin kullanıldığı düşüncesiyle ya da hesabın kötü amaçlı olarak paylaşıldığı düşüncesiyle blizzard daha önce koyduğu kurallara dayanarak hesabı kapatıp ve bu uyarıyı verir.

2) Karakterler arası yüksek miktarda gold transferi, trade kanalında ilan vererek ya da ufak bir yorumda bulunarak gerçek yaşam ve oyun arasında ticari döngü kurma isteği/çabası.

3) Altın satın almak.

4) Power leveling satın almak.

5) AH'de paha değeri düşük itemları yüksek fiyatlardan alım satıma koyarak para transferi yapmaya çalışmak.

6) Hacklenmeniz ve hacklendikten sonra karakteriniz ile gold satış ilanı verilmesi.

* 2-3-4 maddeleriyle ilgili olarak birileri tarafından sizin hakkınızda şikayette bulunulması ve 1. maddeki servisleri kullanmanız sebebiyle potansiyel şüpheli konumuna gelip hesabınıza uyarı verilmeside olasıdır.

2 arkadaş ah manipulasyonu yapıp 300k üzeri goldlarla realmda tekel yaratırdık hiçbir zaman için tekel yaratmaktan ötürü uyarı almadık. Blizzard oyuna ahyi ekleyerek ekonomiyi serbest bırakmıştır sizin oyun içi kurallara uygun şekilde ticaret yapmanız hiçbir zaman için ban sebebi olmaz.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...