CorteZ Mesaj tarihi: Haziran 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2004 level 14 oldum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sirplayA Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2004 baba be gene bizi unuttun :) gene basladim bi tane Scrapper'a isim filan solemiyorum bir den cikicam piyasaya :)[signature][hline]live for.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2004 Beni 20+ listesine alın kardeşim 22 olduk :)[signature][hline]Flamorph Technology Blaster City of Heroes Justice Server Crosby,Stills,Nash & Young [Bu mesaj Sensible tarafından 04 Temmuz 2004 15:35 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mobydick Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 Buzz Lightyear - Level 13 magic blaster (lightning) "to infinity and beyond" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 Arkadaşlar, malum 2-3 haftadır paticik kapalıydı. Bu süre zarfında çoğumuz seviye olarak ilerledi veya yeni karakter açtı. Lütfen en çok oynadığınız karakterleri, orijinleri, sınıfları, seviyeleri ve güçlerini belirterek yazın, bu listeyi güncelleyelim. Level 20+: Devvo - L31, Magic Blaster, Elec. / Elec. Kresant - L28, Science Blaster, Fire / Ice Flamorph - L23, Technology Blaster, ?? / ?? Level 15-20: Level 10-15: Razean - L15, Science Blaster, Energy / Electricity Prayer - L14, Magic Scrapper, Claws / Lightning Reflexes Deathly Jester - L14, ?? Tanker, ?? / ?? Buzz Lightyear - L13 Magic Blaster Electricity / ?? Riruix - L13, Magic Scrapper, Katana / lightning reflexes Humanity - L12, Natural Scrapper, Katana / Invulnerability Level 5-10: Nether Storm - L10, Magic Blaster, Energy / Energy Diomache - L10, Scrapper, Katana / Super Reflexes [signature][hline]"You have no cause to bar me, brothers. I wish to take nothing from the tower that you have been sworn to guard, but I will destroy you if you delay me." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar