Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Su lvl larimizi bi update etsek de beraberce takilsak!


DooMKaiseR

Öne çıkan mesajlar

ben 19 um cok yakinda 20 olucam oyuna girebilirsem tabiki:)

Super sürat giden devvo haric sanirim simdilik 2. en yuksek lvl benim ama eminim diger arkadaslar bana yetismistirler yada yetismek uzredirler. Bu gece girmeye calisicam bi organizasyon duzenlesekde herkes bi tansissa gorusse. Daha gormedigim bir ton insan(kahraman) var.

Dun gulayi gordum micro tank yapmis cok iyidi:) Dodo yu merak ediorum neler yapmis. ve diger eski ripli arkadaslarida tabiki.

Muho yu gordum molla yapmis :))) sakalli tarikatci gibi bisi olmus ama ismi hosuma gitti :)(tip kayik o ayri).

Darko'ya no comment zaten 38. chari yapti sanirim, ve hala tutturamadi. :)buna 1 chardan fazlasina izin vermiycan adam swgden sora sapitti hehe.

meha zaten baska alem, oda baya bi deistirdi ama tutturdu sonunda sanirim.

Neyse kisacasi gece bi gorussek....

hadi iyi oyunlar clockwork' unuz ve abomination' iniz bol olsun.[signature][hline]The KresanT
Science Blaster LVL 18
S.P.Q.R
City of Heroes Justice Server

Msar Kariudo Of Eclipse Galaxy
Colonel Of The Imperial Troops On Dantooine
Co-Founder Of TURK Clan
Loyal Protector Of Hi'lal City


[Bu mesaj DA2019 tarafından 15 Haziran 2004 10:14 tarihinde değiştirilmiştir]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Valla ben dün gece 26 oldum çıktım. Msar'ın bu topici açması iyi oldu ben de düşüncelerimi dile getiriyim. Bu konuda şöyle bir organizasyon yapabiliriz:

Kafamda olan bir olaydı bu, malum kalabalıklaştık. Dikkatinizi çektiyse oyun seviyeleri 5li gruba ayrılmış durumda, task force görevleri 15-20-25-30-35... diye gidiyor.

Önerim aynı seviye grubunda olan arkadaşların beraber olmaları (5-10, 10-15, 15-20 gibi...) Zaten 5. seviyeye gelmek en fazla bir saatinizi alır, oyuna 2. seviye olarak başlıyorsunuz.

Buraya seviyelerinizi yazarsanız grupları oluşturabiliriz, o gruptaki en yüksek arkadaş organizatör olur, grupları oluşturur, görevleri seçer v.s... Tabloyu aşağıda hazırladım:




P.S. : Bir çoğunuz sidekick olalım, beraber dolaşalım diyor. Kısaca özetliyeyim "sk" olayını. Şimdi sk olmak iyi güzel, siz level 10sunuz, arkadaş 18, sizi sk ederse siz de 17 gibi dövüşeceksiniz, hpniz staminanız 17. level gibi olacak.

Ancak......

Burda biraz duralım, neden? 10-17 arası 3 tane güç alabilirsiniz, 12. 14. ve 16 da. Bu yüzden gerçekten 17 olan bir arkadaş kadar etkili olamayacaksınız. Aranızda çok seviye farkı yoksa (en fazla 3, zaten minimum sk için aranızda 3 level fark olmalı) sk yapmak mantıklı, siz 10, arkadaşınız 13, sk yaparsa 12 olursunuz, çok büyük sorun diil. Ama aranızda çok büyük fark varsa sağlıklı değil. Bunu da biraz uzuun bir dip not olarak belirtiyim. :-P


İyi oyunlar,[signature][hline]"You have no cause to bar me, brothers. I wish to take nothing from the tower that you have been sworn to guard, but I will destroy you if you delay me."

[Bu mesaj DA2019 tarafından 15 Haziran 2004 11:13 tarihinde değiştirilmiştir]

[Bu mesaj DA2019 tarafından 15 Haziran 2004 11:17 tarihinde değiştirilmiştir]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

oha devvo masalah super sürat giden diye bosa solememmisim ben 1 haftada anca 18 den 19 a atladim ozman sen daha 22 din lol hll valla yani asiri hizli gidiosun abi :)) bisimi buldun solede bizde yapalim :))))[signature][hline]The KresanT
Science Blaster LVL 18
S.P.Q.R
City of Heroes Justice Server

Msar Kariudo Of Eclipse Galaxy
Colonel Of The Imperial Troops On Dantooine
Co-Founder Of TURK Clan
Loyal Protector Of Hi'lal City
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Bu listeyi devamlı update edersek herkes kendi seviyesine yakın arkadaşları görebilir ve onlara ulaşır. O yüzden bilgilerinizi detaylı girebilirseniz çok iyi olur (Origin, archtype, seviye, güç sınıfları...)

Bi de malum yaz geldi, herkes çok online olamıyor. O yüzden seviye arkadaşlarınıza ulaşıp beraber bir saat belirlerseniz iyi olur. Örneğin, ben akşam 9.30-10 gibi online olup 1e kadar falan kalabiliyorum. Gülay abla ev hanımı olduğu için günün her saati online. :-P[signature][hline]"You have no cause to bar me, brothers. I wish to take nothing from the tower that you have been sworn to guard, but I will destroy you if you delay me."
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

said:
DooMKaiseR, 15 Haziran 2004 10:49 tarihinde demiş ki:

... bisimi buldun solede bizde yapalim :))))


Söylemem... :-P

İpucu veriim ozaman, nickimde gizli sırrım. :-)

[signature][hline]"You have no cause to bar me, brothers. I wish to take nothing from the tower that you have been sworn to guard, but I will destroy you if you delay me."

[Bu mesaj DA2019 tarafından 15 Haziran 2004 10:56 tarihinde değiştirilmiştir]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

bi sıkıntı icersindeyim..oyuna giriyosun seek team e basip hemen grup buluyosun 3-4 saat oynayip lvl atliyosun hep ayni seyleri yaparak..tamam oyun guzel oynayan kisiler kaliteli kalitesiz insan 1-2 tane gormusumdur..konusma vs guzel ama daha fazlasi gerekiyo su oyuna zilyon tane sey eklenir bi bok yaptiklari yok tamam bugunde oynarim yazinda oynarim lvl 40 olurum da elime ne gececek?

3 gundur lvl 16 yim..ugrasmak istemiyorum acikcasi..

+ olarak oyunda her server a 8 tane char acabilme olayi gercekten sacma artik her mmorpg oyununda 1 tane karakter acablme zorunlulugu getirilmesi gerekiyor cok bayiyosun yok suun aiyi bu daha idir soledir bole dir BAYDIM!!!!swg nin tek sevdigim noktasi tek karakter acabilme..
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Aslında oyunun tadından kaynaklanıyor bu serzeniş. Oyun o kadar tatlı ki ve o kadar çok seçenek varki level 16 sın ve hemen onu level 40 yapıp baska bir karakter açıp onu level 40 yapıp o özelliklerde bir karakteri başka bir hero ile yapıp vs vs diye böyle hepsinden istiyor insanın canı. Ve gerçekten oynaması çok zevkli muttesem bir oyun bence.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Way, 15 Haziran 2004 13:25 tarihinde demiş ki:
lol ii misin ya da lvl in mi dusuk bilmiyorum ama ben gunde 6-7 saat ayni seyi yaptigimda sıkılıyorum..

galba benim aradigim mesela gunde 12 saat oynarsin 1 ay sora o kadar kastiginin emek verdigin karakterinin meyvasini toplarsin


Yeni açılacak alanlarla meyvanı alırsın, söz konusu gruplar ve bölgeler 40+ için...[signature][hline]"You have no cause to bar me, brothers. I wish to take nothing from the tower that you have been sworn to guard, but I will destroy you if you delay me."
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
  • Yeni Oluştur...